Irkutsk

23.10.2019 - 24.10.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? International Hotel Sayen, Hotel Rus sekä Angara Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Irkutsk perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Irkutsk klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Irkutsk

alkaen 50 €
alkaen 75 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Irkutsk?

9,8
Seikkailumatkailijat
9,6
Historian harrastajat
8,5
Reppureissaajat
7,5
Perhematkailijat
7,4
Herkuttelijat
Jäsenten arvostelut (16)
Deborah
DeborahKuala Lumpur
15.9.2015

A wonderful place to stopover especially when you're enroute to Lake Baikal - Irkutsk is a nice town to explore, not too busy but also has all the shops and supermarkets you need to stock up on supplies if you're on an extended travel. There are several roads in the town itself that has heritage wooden Siberian houses still inhabited by locals - the houses are well worn out by weather and time, but it makes for lovely photos.

Ilnaz Malyarevsky
Ilnaz MalyarevskyMoskova
6.1.2017

An interesting city-village, high-rise buildings near one-story houses, all the most interesting and cheap can be found on the market in the center. By the way, renting an apartment in Irkutsk is much cheaper than any hotels.

Jim Preston
Jim Preston
29.11.2012

Interesting to explore downtown for a day. Stay much longer for exploring nearby Lake Baikal!!

Catherine Latypova
Catherine LatypovaMoskova
6.1.2017

It was rainy. But still there were tourists. These gates were reconstructed in 2011 for Irkutsk's 350 anniversary.

UKK

Edullisin kuukausi on marraskuu, jonka keskiarvohinta on 25 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Irkutskssa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 30 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille lokakuussa viime vuonna oli 26 € per yö. Tämä on 4 % edullisempi kuin keskiarvohinta 28 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Irkutsk odotettu keskilämpötila kuukautena lokakuu on 0,8 °C/33,4 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 24,3 °C/75,7 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −24,7 °C/−12,5 °F.
Kohteen Irkutsk lähin lentokenttä on Irkutsk (IKT) (8,15 km).

Suunnittele matka kohteeseen Venäjä