Savonlinna

23.5.2019 - 24.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Spahotel Casino, Lomavouti Cottages sekä Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Savonlinna perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Savonlinna klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Savonlinna

alkaen 52 €
alkaen 82 €
alkaen 238 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Savonlinna?

9,8
Seikkailumatkailijat
9,8
Hyvinvointi
7,5
Ulkoilmaihmiset
7,4
Perhematkailijat
Jäsenten arvostelut (4)
Haakon Rud
Haakon RudOslo
23.7.2014

In the middle of Finland, Savo area, located on several connected islands, is a lively and nice city worth visiting and enjoying, mainly in the summer months. Features are Olavinlinna castle, nice tori marked, Kalastajalakaju outdoor restaurant serving the local fish speciality, fried muiku served in a number of different ways, nice boat rides, the annual ooppera festivaali lasting a month or so, and numbers of other attractions.

Christina Stürmer
Christina StürmerHelsinki
24.6.2012

Pauli Pesonen
Pauli PesonenHelsinki
20.7.2013

Richard Haagensen
Richard HaagensenLaukaa
12.7.2012

UKK

Edullisin kuukausi on huhtikuu, jonka keskiarvohinta on 93 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Savonlinnassa yöpymiseen on kesäkuu, jonka keskiarvohinta 127 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta toukokuussa viime vuonna oli 109 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Savonlinna odotettu keskilämpötila kuukautena toukokuu on 8,7 °C/47,6 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 21,7 °C/71,1 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on −11,2 °C/11,8 °F.
Kohteen Savonlinna lähin lentokenttä on Savonlinna (SVL) (9,66 km).

Suunnittele matka kohteeseen Suomi