Savonlinna

16.2.2019 - 17.2.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Lomavouti Cottages, Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna sekä Family Hotel Hospitz ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Savonlinna perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Savonlinna klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Savonlinna?

9,8
Seikkailumatkailijat
9,8
Hyvinvointi
7,5
Ulkoilmaihmiset
7,4
Perhematkailijat
Jäsenten arvostelut (4)
Haakon Rud
Haakon RudOslo
23.7.2014

In the middle of Finland, Savo area, located on several connected islands, is a lively and nice city worth visiting and enjoying, mainly in the summer months. Features are Olavinlinna castle, nice tori marked, Kalastajalakaju outdoor restaurant serving the local fish speciality, fried muiku served in a number of different ways, nice boat rides, the annual ooppera festivaali lasting a month or so, and numbers of other attractions.

Christina Stürmer
Christina StürmerHelsinki
24.6.2012

Pauli Pesonen
Pauli PesonenHelsinki
20.7.2013

Richard Haagensen
Richard HaagensenLaukaa
12.7.2012

UKK

Kaikkein kallein kuukausi majoittua kohteessa Savonlinna on joulukuu, jonka keskihinta on 155 € per yö. Kaikkein edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskihinta on 105 € per yö.
Hotellin keskiarvohinta helmikuussa on yleensä 110 € per yö. Tämä on −4 €% edullisempi kuin keskiarvohinta 105 € viimeisen 12 kuukauden ajalta.

Suunnittele matka kohteeseen Suomi