Kingstown

29.7.2019 - 30.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Fly Stay Save + Avaa hotellien erikoistarjouksia, kun varaat lentosi kauttamme. Jipii!
Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Grenadine House, Firefly Bequia Plantation Hotel sekä Tamarind Beach Hotel & Yacht Club ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kingstown perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kingstown klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Kingstown

alkaen 100 €
alkaen 156 €
alkaen 206 €

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 85 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kingstownssa yöpymiseen on maaliskuu, jonka keskiarvohinta 109 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 95 € per yö. Tämä on 1 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 94 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Kingstown odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 28,1 °C/82,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä syyskuu, jonka keskilämpötila on 31,5 °C/88,7 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on 23,1 °C/73,6 °F.
Kohteen Kingstown lähin lentokenttä on Kingstown (SVD) (1,94 km).

Suunnittele matka kohteeseen Saint Vincent ja Grenadiinit