Iași

27.7.2019 - 28.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Fly Stay Save + Avaa hotellien erikoistarjouksia, kun varaat lentosi kauttamme. Jipii!
Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel International Iasi, IL Primo Apartments sekä Unirea Hotel & Spa ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Iași perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Iași klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Iași

alkaen 41 €
alkaen 60 €
alkaen 97 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Iași?

9,8
Historian harrastajat
9,8
Perhematkailijat
6,7
Seikkailumatkailijat
6,7
Hyvinvointi
6,5
Yöelämän ystävät
Jäsenten arvostelut (15)
M N
M NIași
23.5.2013

The city is great and you should visit it during the summer when everything is green. Still any time you visit, you should visit the Mamma Mia restaurant. The food is amazing and you will have the chance to taste the best pizza in town! You can also visit their site: http://www.mammamia.ro

Ruben Ism
Ruben IsmLos Angeles
6.1.2017

Had an interesting few days here. Mostly a quite town but there at 5 universities in iasi so it does get hectic with student parties at night

Giuseppe  Milone
Giuseppe Milone
16.6.2019

Ionut Toma
Ionut Toma
22.5.2019

Nice students clubs plus cool pubs

UKK

Edullisin kuukausi on helmikuu, jonka keskiarvohinta on 33 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Iașissa yöpymiseen on huhtikuu, jonka keskiarvohinta 39 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta heinäkuussa viime vuonna oli 36 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Iași odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 22,0 °C/71,5 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 28,3 °C/82,9 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −5,1 °C/22,8 °F.
Kohteen Iași lähin lentokenttä on Iaşi (IAS) (3,02 km).

Suunnittele matka kohteeseen Romania