Gliwice

23.5.2019 - 24.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Hotel Gorczowski Katowice Chorzów, Rezydencja Luxury Hotel Bytom Piekary Śląskie sekä Park Hotel Diament Zabrze - Gliwice ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Gliwice perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Gliwice klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Gliwice

alkaen 22 €
alkaen 20 €

UKK

Edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskiarvohinta on 32 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Gliwicessa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 44 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 39 € per yö. Tämä on 5 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 37 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Gliwice odotettu keskilämpötila kuukautena toukokuu on 13,8 °C/56,8 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 24,3 °C/75,7 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −3,8 °C/25,2 °F.
Kohteen Gliwice lähin lentokenttä on Katowice (KTW) (35,19 km).

Suunnittele matka kohteeseen Puola