Abuja

31.7.2019 - 1.8.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Thornberry Savannah Suite Hotel, Newton Park Hotels & Resort sekä Tenache Hotels ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Abuja perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Abuja klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Abuja

alkaen 49 €
alkaen 98 €
alkaen 142 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Abuja?

9,8
Historian harrastajat
7,5
Hipsterit
7,5
Perhematkailijat
7,5
Yöelämän ystävät
7,5
Seikkailumatkailijat
Jäsenten arvostelut (17)
Reggie Emmanuel  Nyamekye
Reggie Emmanuel Nyamekye
22.2.2019

I had a good time in Abuja and I’d recommend it to any adventure lover. I’d personally would want to move there some day. Cheers Nigeria !

Grace Okoro
Grace OkoroDonetsk
6.1.2017

its a chilling city,capital of Nigeria.i love to b here...its awesome,visit and see for yourself.

Dominique Crousel
Dominique Crousel
6.1.2017

very dangerous: too much idiots and macho's with guns in Nigeria, extreme corruption too

Paulina & Robert
Paulina & RobertTukholma
6.1.2017

Nigeria's Capital since 1991, Abuja is a young, purpose-built city, developped in the 1980's to alleviate the problems associated with the over-population of Lagos. It has, for obvious reasons, very little historical background, but the atmosphere here is extremely friendly, much quieter than Lagos. Among other things, there is a small, colorful marketplace and an impressive mosque.

UKK

Edullisin kuukausi on maaliskuu, jonka keskiarvohinta on 58 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Abujassa yöpymiseen on kesäkuu, jonka keskiarvohinta 104 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille heinäkuussa viime vuonna oli 62 € per yö. Tämä on 18 % edullisempi kuin keskiarvohinta 74 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Abuja odotettu keskilämpötila kuukautena heinäkuu on 8,5 °C/47,3 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 14,1 °C/57,4 °F. Viilein kuukausi on helmikuu, jonka keskilämpötila on 4,7 °C/40,5 °F.
Kohteen Abuja lähin lentokenttä on Abuja (ABV) (24,92 km).

Suunnittele matka kohteeseen Nigeria