Maitama

20.2.2019 - 21.2.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Renaissance Dwell, Serendib Hotel & Service Apartments sekä Dunes Apartments ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Maitama perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Maitama klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Kaikkein kallein kuukausi majoittua kohteessa Maitama on tammikuu, jonka keskihinta on 66 € per yö. Kaikkein edullisin kuukausi on tammikuu, jonka keskihinta on 66 € per yö.
Hotellin keskiarvohinta helmikuussa on yleensä 71 € per yö. Tämä on −7 €% edullisempi kuin keskiarvohinta 66 € viimeisen 12 kuukauden ajalta.

Suunnittele matka kohteeseen Nigeria