Maitama

22.5.2019 - 23.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? IAB Luxury Apartments, URBAN ROOTZ sekä Yellow Door, 1 Thaba Tseka Street ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Maitama perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Maitama klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Maitama

alkaen 26 €
alkaen 44 €
alkaen 67 €

UKK

Edullisin kuukausi on maaliskuu, jonka keskiarvohinta on 61 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Maitamassa yöpymiseen on marraskuu, jonka keskiarvohinta 332 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 70 € per yö. Tämä on 39 % edullisempi kuin keskiarvohinta 98 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Maitama lähin lentokenttä on Abuja (ABV) (27,51 km).

Suunnittele matka kohteeseen Nigeria