Ulan Bator

18.12.2019 - 19.12.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Grand Hill Hotel Ulaanbaatar, Flower Hotel Ulaanbaatar sekä Holiday Inn Ulaanbaatar ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Ulan Bator perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Ulan Bator klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Ulan Bator

alkaen 50 €
alkaen 57 €
alkaen 86 €

UKK

Edullisin kuukausi on maaliskuu, jonka keskiarvohinta on 36 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Ulan Batorssa yöpymiseen on syyskuu, jonka keskiarvohinta 59 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille joulukuussa viime vuonna oli 44 € per yö. Tämä on 4 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 43 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Ulan Bator odotettu keskilämpötila kuukautena joulukuu on −19,7 °C/−3,6 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 24,9 °C/76,8 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −29,9 °C/−21,8 °F.
Kohteen Ulan Bator lähin lentokenttä on Ulaanbaatar (ULN) (13,55 km).

Suunnittele matka kohteeseen Mongolia