Lianyungang

21.11.2019 - 22.11.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Superior Hotel (Lianyungang Tongguan Road Suning Square), Cang Wu Fenghuang Hotel sekä Pu Tuo Shan Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Lianyungang perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Lianyungang klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Lianyungang

alkaen 25 €
alkaen 34 €
alkaen 68 €

UKK

Edullisin kuukausi on huhtikuu, jonka keskiarvohinta on 20 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Lianyungangssa yöpymiseen on lokakuu, jonka keskiarvohinta 97 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 22 € per yö. Tämä on 31 % edullisempi kuin keskiarvohinta 29 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Lianyungang odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 9,1 °C/48,3 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 28,6 °C/83,5 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −3,5 °C/25,7 °F.
Kohteen Lianyungang lähin lentokenttä on Lianyungang (LYG) (8,54 km).

Suunnittele matka kohteeseen Kiina