Kish Island

23.5.2019 - 24.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Grand on yksi parhaiten arvostelluista hotelleista kohteessa Kish Island perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kish Island klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita yllä olevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on lokakuu, jonka keskiarvohinta on 69 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kish Islandssa yöpymiseen on helmikuu, jonka keskiarvohinta 95 €ssa on per yö.
Hotellin keskiarvohinta toukokuussa viime vuonna oli 81 € per yö. Tämä on sama kuin keskiarvohinta per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Kish Island lähin lentokenttä on Kish Island (KIH) (1,47 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Lavan (69,87 km)

Suunnittele matka kohteeseen Iran

Paikassa Kish Island ja sen lähellä