Aek Godang

2.7.2019 - 3.7.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Arirang27 Homestay, Homestay ITA Pagar Batu sekä Lago Hotel and Resto ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Aek Godang perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Aek Godang klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

UKK

Edullisin kuukausi on kesäkuu, jonka keskiarvohinta on 17 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Aek Godangssa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 34 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille kesäkuussa viime vuonna oli 22 € per yö. Tämä on 3 % edullisempi kuin keskiarvohinta 23 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Aek Godang lähin lentokenttä on Siborong-borong (DTB) (37,73 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Ferdinand LumbanTobing (41,95 km)

Suunnittele matka kohteeseen Indonesia