Lennot lentoasemalta San Diego Internacional kohteeseen Kalifornia

Halvat lennot lentoasemalta San Diego Internacional kohteeseen Kalifornia

Etsitkö halpoja lippuja lentoasemalta San Diego Internacional kohteeseen Kalifornia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento lentoasemalta San Diego Internacional kohteeseen Kalifornia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:35 €, Sacramento
Halvin kuukausi lentääelokuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 27 min
Viikoittaiset lennot keskimäärin1 368
Suosituin lentoyhtiöSouthwest Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä – suorat lennot kulkevat tällä hetkellä lentoasemalta San Diego Internacional lentoasemille Sacramento kans.väl., San Francisco kans.väl. ja Internacional de San José kohteessa Kalifornia.
Tarkastelimme kaikkia löytämiämme tulevia meno-paluulentoja lentoasemalta San Diego Internacional kohteeseen Kalifornia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 35 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kalifornia, joka on 192 €.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta San Diego Internacional lentoasemalle Los Angeles kans.väl. on tällä hetkellä heinäkuuta.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta San Diego Internacional lentoasemalle Montereyon tällä hetkellä lokakuuta.
Halvin kuukausi lentää lentoasemalta San Diego Internacional lentoasemalle Oakland Metropolitan Oak on tällä hetkellä elokuuta.
Ja halvin kuukausi lentää lentoasemalta San Diego Internacional lentoasemalle Sacramento kans.väl. on yleensä elokuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot lentoasemalta San Diego Internacional kohteeseen Kalifornia lähtevät torstai 15. elokuuta 2024.
Jos lentosi lähtee lentoasemalta San Diego Internacional, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kalifornia, on Sacramento. Halvin kaupungin Sacramento lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Sacramento kans.väl..
Lentoaseman San Diego Internacional ja kohteen Kalifornia välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 27 minuuttia.
Suosituimmat lennot