Kartta

Lennot Belgradiin

Miten löydät halvat lennot Belgradiin?

Eläväinen Belgrad houkuttelee matkailijoita tuhansittain vuosittain. Sinäkin pääset tutustumaan tähän Serbian värikkääseen pääkaupunkiin Skyscannerin kautta. Lennot Belgradiin löydät nopeasti Skyscannerin lentohaun avulla. Jos sen sijaan haluat vielä miettiä vielä mihin ajankohtaan ja mihin hintaan lennot Belgradiin hankkisit, ota käyttöösi Skyscannerin Hintavahti ja saat viimeisimmät lentotarjoukset suoraan sähköpostiisi. Tiedätkö, mitä tarkoittaa Yuccie? Jos tiedät, niin Belgrad on totisesti sinun paikkasi. Lue lisää ilmiöstä Skyscannerin matka-artikkelista.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Belgradiin

Helsinki-Vantaan lentoasema palvelee niitä matkaajia, joilla on taskussaan lennot Belgradiin. Helsingistä ei valitettavasti operoida suoria lentoja Belgradiin, vaan matka vaatii yhden vaihdon. Tarkemmat tiedot saat, kun teet haun Skyscannerin lentohaulla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Belgradiin?

Suomesta ei operoida suoria lentoja Belgradiin, mutta perille pääsee yhdellä vaihdolla. Lentoja Belgradiin tarjoavat muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Air France, Lufthansa, KLM ja Norwegian.

Belgradin lentokentät

Belgradin lentokenttä sijaitsee 18 kilometrin päässä Belgradin keskustasta. Eri tapoja päästä lentokentältä keskustaan on monia. Voit ottaa taksin lentokentän edestä tai matkata esimerkiksi eri busseilla, joiden keskimääräinen matkustusaika on 30 minuuttia keskustaan.

Milloin on parhain aika vierailla Belgradissa?

Belgrad on ympärivuotinen matkakohde, jonka eri vuodenajoista löytyy kaikista miellyttäviä puolia. Paikalliset kuitenkin suosittelevat matkustamaan kaupunkiin huhtikuussa, toukokuussa, kesäkuussa tai syyskuussa. Tuolloin lämpöasteet vaihtelevat +18-22 asteen paikkeilla eli ilmasto on lämmin, mutta ei tukahduttavan kuuma. Loppuvuodesta ja heti alkuvuodesta tammikuussa ja helmikuussa Belgrad ei ole parhaimmillaan sen kylmien säiden vuoksi.

Mitä nähdä ja tehdä Belgradissa?

Monet mieltävät nuorekkaan Belgradin Balkanin Berliiniksi, eikä suotta. Kaikki tyylikkäät eurooppalaiset suuntaavat tällä hetkellä juuri Belgradiin. Kaupunkiin vetävät vapaa ilmapiiri, monipuoliset shoppailumahdollisuudet ja vilkas yöelämä, jossa ollaan todellisia edelläkävijöitä. Belgrad on myös erittäin edullinen kaupunki! Kaupungin paras shoppailumesta on Knez Mihailova, jonka varrelta löytyy kirppiksiä, kahviloita ja putiikkeja. Alueella vaikuttaa usein myös kaupungin luovan alan luokkaa, kuten katutaiteilijoita esiintymässä turistiyleisölle. Belgradista löytyy toki myös historiaa. Suosituimpia nähtävyyksiä kaupungissa ovat muun muassa mysteerinen Belgradin linnoitus, jonka alla kulkee lukuisia maanalaisia käytäviä ja katakombeja. Vuonna 1575 rakennettu Bajraklin moskeija sen sijaan edustaa aikaa, jolloin Belgrad oli osmonivallan alla. Yksi syy siihen, miksi Belgradista tulee monelle mieleen Berliini, ovat sen saman tyyppiset, omalaatuiset yökerhot. Kelluvia yökerhoja löytyy kummastakin kaupungista, ja ne ovat tavallisesti sijoittuneet kanavien varrelle. Todellakin vierailemisen arvoisia rytmimusiikin ystäville!

Kuuluisimmat nähtävyydet: Belgradin linnoitus, Bajraklin moskeija, Nikola Tesla Museum, Avala, Saint Savan kirkko

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Belgrad Nikola Tesla lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.