Kartta

Lennot Pisaan

Miten löydät halvat lennot Pisaan?

Pisa on paljon muutakin kuin sen kalteva torni. Lähde itse toteamaan tämä paikan päälle hankkimalla lennot Pisaan Skyscannerin kautta. Lentohakumme kautta löydät lennot Pisaan nopeasti ja vaivattomasti ja ei aikaakaan, niin olet tutkimassa Pisan sekä Firenzen nähtävyyksiä, jotka löytyvät vain 50 minuutin päästä! Hintavahti voi olla hyvä vaihtoehto sinulle, joka haluat vielä hetkisen tutkia hintoja lennoille Pisaan. Hintavahti lähettää sinulle oitis tiedon sähköpostiisi, kun lennot Pisaan ovat edullisimmillaan tai kun hinnoissa tapahtuu muutoksia.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Pisaan

Lentoja Pisaan operoivat useat lentokentät Suomessa, mutta reitti vaatii yhden välilaskun Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Helsinki-Vantaan lentoasema onkin ainoa lentokenttä Suomessa, joka operoi suorat lennot Pisaan.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Pisaan?

Suorat lennot Pisaan operoivat Helsinki-Vantaan lentoasemalta British Airways, Alitalia ja useat eri lentoyhtiöiden yhdistelmät.

Pisan lentokentät

Pisan kansainvälinen lentokenttä eli tutummin Galilei Galileon lentokenttä sijaitsee vain yhden kilometrin päässä Pisasta. Lentokentän ja Pisan keskustan väliä kulkevat monipuolisesti junat, bussit ja taksit, ja kentältä löytyy myös limusiinien ja vuokra-autojen välityspalvelu.

Milloin on parhain aika vierailla Pisassa?

Pisa on ympärivuotinen kohde, jossa talvet ovat lyhyitä ja kosteita ja kesät pitkiä ja kuumia. Kuten suurimmassa osassa Italian kaupunkikohteista, on Pisakin erittäin ruuhkainen heinä-elokuussa, jolloin lämpöasteet nousevat lähes 30 asteeseen. Tällöin kuumuuteen tottumattomalle voivat myös Pisan kosteat yöt olla tuskaisia. Kevätaika huhti-toukokuussa on säiden osalta parhainta aikaa, jolloin lämpöasteet liikuskelevat 20 asteessa ja kaupungin nähtävyyksillä ei ole vielä suurta ruuhkaa.

Mitä nähdä ja tehdä Pisassa?

Pisa saatetaan tuntea parhaiten kaltevan torninsa ansiosta, mutta kaupunki tarjoaa matkailijoilleen myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Tällainen on esimerkiksi ”Ihmeiden aukio” Campo dei Miracoli, joka tunnetaan keskiajan taiteen merkittävimpänä muistomerkkinä. Tämä alue sisältää kuuluisan Pisan tornin, mutta sieltä löytyvät myös Duomo-tuomiokirkko, Kastekappeli sekä Camposanto-hautausmaarakennus. Alueelta löytyy myös kaksi museota: museo delle Sinopie sekä Museo dell’Opera del Duomo eli tuomiokirkon museo. Pisasta löytyy toinenkin aukioalue, johon kannattaa käydä tutustumassa eli kaupungin ”Ritariaukio”. Siellä on muutamia varsin kauniita rakennuksia, kuten Chiesa di San Michele in Borgo -kirkko 1400-luvulta sekä suosittu Palazzo dei Cavalier.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Pisan kalteva torni, Campo dei Miracoli, Duomi-tuomiokirkko, Battistero, Camposanto

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Pisa lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.