Kartta

Halvat lennot kohteeseen Agadir

Agadir – Värikäs rantakaupunki

Marokon eksoottiseen Agadiriin vetää puoleensa sen kauniit rannat, laadukkaaat golf-kentät ja shoppailumahdollisuudet. Värikkäässä Agadirissa voi viettää lomansa rennosti, mutta se tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet vesiaktiviteetteihin, kuten surffaukseen ja sukellukseen.

Historia ja nähtävyydet

Agadirin suosituin nähtävyys on 1500-luvulta peräisin oleva Kasbahin linnoitus, josta avautuu kauniit näkymät kaupunkiin ja merelle. Myös Agadirin vanhakaupunki on mielenkiintoinen paikka vierailla. Siellä voi ihastella paikallista arkkitehtuuria, kuten berbereiden rakentamia koristellisia rakennuksia. Agadirista löytyy myös lukuisia näyttäviä moskeijoita.

Ruoka ja juoma

Agadirin ruokakulttuuri on saanut vaikutteita kaupungin värikkäästä historiasta. Tarjolla on paljon pohjoisafrikkalais- ja ranskalaisvaikutteisia ruokia. Alueen omia viinejä kannattaa rohkeasti kokeilla ja ne ovat tavallisesti hyvin edullisiakin. Matkailijoiden kansoittamalta Taghazoutin rannalta löytyy ensimmäkseen turistiravintoloita. 

Shoppailu & vapaa-aika

Agadirin Talborjtin kaupunginosa on ihanteellinen paikka tuliaisten ostoon. Matkailijoiden kannattaa hankkia sieltä muun muassa nahkatuotteita, käsitöitä, keramiikkaa ja mausteita. Yökerhot ja baarit ovat sijoittuneet ensisijaisesti hotellien yhteyteen. Vesiurheilu on Agadirissa suosittua, ja palveluntarjoajia löytyy erityisesti Taghazoutin ranta-alueelta.

Milloin Agadiriin?

Agadiriin kannattaa suunnata erityisesti talvikausina, koska silloinkin kaupungin sää on ihanteellinen rantalomalle. Agadir on ympärivuotinen kohde, mutta kesät voivat olla sumuisia. 

Ilmasto

Agadirin kesät voivat olla sumuisia ja kuivia. Keskilämpötilat vaihtelevat 21 asteesta 27 asteeseen. Agadirissa ei sada juurikaan kesäkuusta elokuuhun. Vähäiset sateet ilmaantuvat vain talvikausina. Marraskuun lopusta joulukuun alkuun Agadirin keskilämpötila on noin 22 astetta ja tuolloin illat voivat olla viileitä. Ilta- ja yöajaksi kannattaakin varata mukaan lämmintä vaatetta.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Agadiriin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Agadirista löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille. 

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Agadir lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Agadir on yksi lentokenttä: Agadir.
Canarias Airlines, Transavia France, Qatar Airways, transavia, Norwegian Air International, Air Arabia Maroc, Norwegian Air Sweden sekä eurowings lentävät suoraan kohteeseen Agadir.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Agadir on toukokuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.