Lennot kohteesta Teneriffa kohteeseen Skotlanti

Lentotarjoukset kaupungista Teneriffa maahan Skotlanti

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Teneriffa maahan Skotlanti tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Teneriffa maahan Skotlanti

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:121 €, Edinburgh
Halvin kuukausi lentäämaaliskuu
Keskimääräinen lentoaika4 t 44 min
Halvin lähtölentoasemaTeneriffa Reina Sofia
Suosituin lentoyhtiöJet2

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Teneriffa kohteeseen Skotlanti seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 121 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Skotlanti, joka on 230 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Teneriffa lentoasemalle Stornoway on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Teneriffa lentoasemalle Aberdeen on yleensä syyskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Teneriffa lentoasemalle Edinburgh on yleensä maaliskuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Teneriffa lentoasemalle Glasgow Prestwick on yleensä maaliskuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Teneriffa kohteeseen Skotlanti lähtevät tiistai 4. maaliskuuta 2025.
Lentoasema Teneriffa Reina Sofia tarjoaa suorat lennot kohteeseen Skotlanti.
Jos lentosi lähtee kaupungista Teneriffa, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Skotlanti, on Edinburgh. Halvin lentoasema kaupungin Edinburgh lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Edinburgh.
Kaupungin Teneriffa ja kohteen Skotlanti välinen keskimääräinen lentoaika on 4 tuntia ja 44 minuuttia.
Suosituimmat lennot