Lennot kohteesta Singapore kohteeseen Pohjoisterritorio

Lentotarjoukset kaupungista Singapore maahan Pohjoisterritorio

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Singapore maahan Pohjoisterritorio tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Singapore maahan Pohjoisterritorio

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:379 €, Darwin
Halvin kuukausi lentäälokakuu
Keskimääräinen lentoaika4 t 49 min
Halvin lähtölentoasemaSingapore Changi
Suosituin lentoyhtiöSingapore Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Singapore kohteeseen Pohjoisterritorio seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 379 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Pohjoisterritorio, joka on 724 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Singapore lentoasemalle Darwin on yleensä lokakuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Singapore lentoasemalle Gove on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Singapore lentoasemalle Ayers Rock / Connellan on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Singapore lentoasemalle Alice Springs on yleensä elokuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Singapore kohteeseen Pohjoisterritorio lähtevät lauantai 19. lokakuuta 2024.
Lentoasema Singapore Changi tarjoaa suorat lennot kohteeseen Pohjoisterritorio.
Jos lentosi lähtee kaupungista Singapore, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Pohjoisterritorio, on Darwin. Halvin lentoasema kaupungin Darwin lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Darwin.
Kaupungin Singapore ja kohteen Pohjoisterritorio välinen keskimääräinen lentoaika on 4 tuntia ja 49 minuuttia.
Suosituimmat lennot