Lennot kohteesta São Paulo kohteeseen Santa Catarina

Lentotarjoukset kaupungista São Paulo maahan Santa Catarina

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista São Paulo maahan Santa Catarina tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista São Paulo maahan Santa Catarina

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:75 €, Florianópolis
Halvin kuukausi lentääelokuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 24 min
Halvin lähtölentoasemaSão Paulo Guarulhos
Suosituin lentoyhtiöLATAM Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista São Paulo kohteeseen Santa Catarina seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 75 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Santa Catarina, joka on 177 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista São Paulo lentoasemalle Navegantes on yleensä syyskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista São Paulo lentoasemalle Chapecó on yleensä marraskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista São Paulo lentoasemalle Florianopolis on yleensä elokuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista São Paulo lentoasemalle Joinville on yleensä syyskuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista São Paulo kohteeseen Santa Catarina lähtevät maanantai 12. elokuuta 2024.
Lentoasema São Paulo Guarulhos tarjoaa suorat lennot kohteeseen Santa Catarina.
Jos lentosi lähtee kaupungista São Paulo, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Santa Catarina, on Florianópolis. Halvin lentoasema kaupungin Florianópolis lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Florianópolis.
Kaupungin São Paulo ja kohteen Santa Catarina välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 24 minuuttia.
Suosituimmat lennot