Lennot kohteesta Rooma kohteeseen Calabria

Lentotarjoukset kaupungista Rooma maahan Calabria

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Rooma maahan Calabria tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Rooma maahan Calabria

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:104 €, Reggio di Calabria
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 16 min
Halvin lähtölentoasemaRooma Fiumicino
Suosituin lentoyhtiöITA Airways

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Rooma kohteeseen Calabria seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 104 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Calabria, joka on 140 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Crotone on tällä hetkellä toukokuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Reggio Calabria on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Lamezia Terme on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Rooma kohteeseen Calabria lähtevät tiistai 11. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Rooma Fiumicino tarjoaa suorat lennot kohteeseen Calabria.
Jos lentosi lähtee kaupungista Rooma, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Calabria, on Reggio di Calabria. Halvin lentoasema kaupungin Reggio di Calabria lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Reggio Calabria.
Kaupungin Rooma ja kohteen Calabria välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 16 minuuttia.
Suosituimmat lennot