Lennot kohteesta Rooma kohteeseen Lapin maakunta

Lentotarjoukset kaupungista Rooma maahan Lapin maakunta

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Rooma maahan Lapin maakunta tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Rooma maahan Lapin maakunta

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:294 €, Rovaniemi
Halvin kuukausi lentäämaaliskuu
Halvin lähtölentoasemaRooma Fiumicino

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Rooma kohteeseen Lapin maakunta seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 294 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Lapin maakunta, joka on 357 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Kemi / Tornio on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Ivalo on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Kittilä on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Rooma lentoasemalle Rovaniemi on yleensä maaliskuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Rooma kohteeseen Lapin maakunta lähtevät lauantai 1. maaliskuuta 2025.
Tällä hetkellä suoria lentoja kaupungista Rooma kohteeseen Lapin maakunta ei ole, mutta voit silti lentää välilaskulla.
Jos lentosi lähtee kaupungista Rooma, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Lapin maakunta, on Rovaniemi. Halvin lentoasema kaupungin Rovaniemi lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Rovaniemi.
Suosituimmat lennot