Lennot kohteesta New York kohteeseen Ohio

Lentotarjoukset kaupungista New York maahan Ohio

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista New York maahan Ohio tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista New York maahan Ohio

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:40 €, Cleveland
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 3 min
Halvin lähtölentoasemaLaGuardia
Suosituin lentoyhtiöRepublic Airways

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista New York kohteeseen Ohio seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 40 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Ohio, joka on 173 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Port Columbus on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Cincinnati Pohjois-Kentucky on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Cleveland Hopkins kans.väl. on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista New York lentoasemalle Akron / Canton Regional on yleensä syyskuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista New York kohteeseen Ohio lähtevät keskiviikko 12. kesäkuuta 2024.
Lentoasema LaGuardia tarjoaa suorat lennot kohteeseen Ohio.
Jos lentosi lähtee kaupungista New York, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Ohio, on Cleveland. Halvin lentoasema kaupungin Cleveland lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Cleveland Hopkins kans.väl..
Kaupungin New York ja kohteen Ohio välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 3 minuuttia.
Suosituimmat lennot