Lennot kohteesta Milano kohteeseen Sardinia

Lentotarjoukset kaupungista Milano maahan Sardinia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Milano maahan Sardinia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Milano maahan Sardinia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:29 €, Alghero
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 20 min
Halvin lähtölentoasemaMilano Malpensa
Suosituin lentoyhtiöAeroitalia

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Milano kohteeseen Sardinia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 29 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Sardinia, joka on 90 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Cagliari on tällä hetkellä lokakuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Alghero Sardinia on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Milano lentoasemalle Olbia on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Milano kohteeseen Sardinia lähtevät maanantai 3. kesäkuuta 2024.
Lentoasemat Milano Malpensa ja Milano Bergamo tarjoavat suorat lennot kohteeseen Sardinia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Milano, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Sardinia, on Alghero. Halvin lentoasema kaupungin Alghero lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Alghero.
Kaupungin Milano ja kohteen Sardinia välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 20 minuuttia.
Suosituimmat lennot