Lennot kohteesta Chicago kohteeseen Kalifornia

Lentotarjoukset kaupungista Chicago maahan Kalifornia

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Chicago maahan Kalifornia tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Chicago maahan Kalifornia

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:90 €, Los Angeles
Halvin kuukausi lentääelokuu
Keskimääräinen lentoaika4 t 23 min
Halvin lähtölentoasemaChicago Rockford
Suosituin lentoyhtiöUnited

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Chicago kohteeseen Kalifornia seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 90 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kalifornia, joka on 309 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Chicago lentoasemalle Santa Ana John Wayne on yleensä syyskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Chicago lentoasemalle Ontario kans.väl. on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Chicago lentoasemalle San Diego International on yleensä elokuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Chicago lentoasemalle Santa Barbara kunnallinen on yleensä syyskuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Chicago kohteeseen Kalifornia lähtevät torstai 22. elokuuta 2024.
Lentoasemat Chicago Rockford, Chicago Midway ja Chicago O'Hare kans.väl. tarjoavat suorat lennot kohteeseen Kalifornia.
Jos lentosi lähtee kaupungista Chicago, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kalifornia, on Los Angeles. Halvin lentoasema kaupungin Los Angeles lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Los Angeles kans.väl..
Kaupungin Chicago ja kohteen Kalifornia välinen keskimääräinen lentoaika on 4 tuntia ja 23 minuuttia.
Suosituimmat lennot