Lennot kohteesta Jakarta kohteeseen Länsi-Papua

Lentotarjoukset kaupungista Jakarta maahan Länsi-Papua

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Jakarta maahan Länsi-Papua tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Jakarta maahan Länsi-Papua

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:297 €, Sorong
Halvin kuukausi lentäätoukokuu
Keskimääräinen lentoaika4 t 6 min
Halvin lähtölentoasemaJakarta Soekarno-Hatta
Suosituin lentoyhtiöBatikAir Indonesia

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Jakarta kohteeseen Länsi-Papua seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 297 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Länsi-Papua, joka on 448 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Jakarta lentoasemalle Manokwari on yleensä toukokuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Jakarta lentoasemalle Sorong on yleensä toukokuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Jakarta lentoasemalle Kaimana on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Jakarta lentoasemalle Fak Fak on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Jakarta kohteeseen Länsi-Papua lähtevät perjantai 24. toukokuuta 2024.
Lentoasema Jakarta Soekarno-Hatta tarjoaa suorat lennot kohteeseen Länsi-Papua.
Jos lentosi lähtee kaupungista Jakarta, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Länsi-Papua, on Sorong. Halvin lentoasema kaupungin Sorong lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Sorong.
Kaupungin Jakarta ja kohteen Länsi-Papua välinen keskimääräinen lentoaika on 4 tuntia ja 6 minuuttia.
Suosituimmat lennot