Kartta

Lennot Lappeenrantaan

Miten löydät halvat lennot Lappeenrantaan?

Suomessa ei tällä hetkellä operoida maan sisäisiä lentoja Lappeenrantaan, mutta Lappeenrannan asema on suosittu Itä-Suomen lentokenttä kansainvälisten matkaajien keskuudessa. Lennot Lappeenrannasta lähtevät eri puolille Eurooppaa ja Välimeren lähialuetta, kuten Dubrovnikiin, Teneriffalle, Sisiliaan ja Kreikkaan. Myös Pietarista lennot Lappeenrantaan kulkevat tiheästi. Valitsemalla Skyscannerin omaksi henkilökohtaiseksi matka-apulaiseksi saat paljon enemmän aikaan kuin yksinäsi. Hintavahti toimii omana matka-assistenttinasi silloin, kun itse et kerkeä seuraamaan lentohintoja jokainen sekunti. Se lähettää sinulle välittömästi tiedon, kun Lappeenrannan lennot ovat halvimmillaan mistä ja minne päin maailmaa tahansa! Skyscannerin lentohaku on taas oikea valinta sinulle, joka haluat pitää matkasuunnitelmat omissa hyppysissäsi. Jos lentoja Lappeenrantaan ei ole nyt saatavilla, voit aina katsoa lentoja minne tahansa muualle maailmassa!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Lappeenrantaan

Vuodesta 2016 lähtien Lappeenrannan lentoasema on ollut yksityisomistuksessa. Tämä tarkoittaa toistaiseksi sitä, että Suomessa mitkään lentoyhtiöt eivät operoi lentoja Lappeenrannan lentokentälle.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomessa suoraan Lappeenrantaan?

Lappeenrannan lentokenttä on yksityisomistuksessa, joten Suomen sisäisesti lentoyhtiöt eivät lennä sinne. Lappeenrannan lentokentällä kuitenkin operoidaan jatkuvasti kansainvälisellä tasolla, mutta kotimaista lentoliikennettä siellä ei ole. Lomamatkat-matkatoimisto tarjoaa pakettilomia mm. eri puolille Eurooppaa, jotka operoidaan Lappeenrannan lentokentältä.

Lappeenrannan lentokentät

Lappeenrannan lentoasema sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Lappeenrannassa, koska sieltä on vain kahden kilometrin matka kaupungin keskustaan. Lappeenrannan lentoasema on erityisesti kansainvälisten lentomatkaajien suosiossa ja erityisesti pietarilaiset turistit käyttävät kenttää aktiivisesti. Lappeenrannan keskustan ja lentoaseman väliä kulkee bussilinja 4.

Milloin on parhain aika vierailla Lappeenrannassa?

Lappeenranta on yllättäen erittäin monipuolinen lomakohde aivan ympärivuotiseenkin matkailuun. Kesäkuukausina matkailijat saavat nauttia Saimaan alueen upeasta luonnosta ja Imatrankosken pauhuista. Risteilyt alueella ja Viipuriin ovat erittäin suosittuja kesäsesongin aikaan, joten lippuja matkoille kannattaa tutkia jo hyvissä ajoin etukäteen. Myös alueen teatteriesitysten liput menevät kaupaksi vauhdikkaasti, joten ole nopea niitä varatessasi. Talvi on Lappeenrannassa pyhitetty kylpylätoiminnalle: alueelta löytyy 40 kilometrin säteellä jopa neljä kylpylää! Talvisesonki houkuttelee paikan päälle myös hiihtäjiä ja Etelä-Karjalan lumiset järvet ja metsiköt tarjoavatkin talviurheilulle upeat puitteet.

Mitä nähdä ja tehdä Lappeenrannassa?

Lappeenrannasta puhuttaessa nousee yksi elementti ylitse muiden: vesi. Vesi liittyy jollain tavalla kaikkeen tekemiseen Saimaan ja Imatran alueet mukaan lukien. Lappeenrantaan saavutaan koko perheen voimin talvisin Holiday Clubin kylpylöihin ja kesäaikaan risteilylle. Retkeilyalueena suositulta Haukkavuoren rinteeltä näkee kauas, onhan se Etelä-Karjalan korkein kohta! Kulttuurielämyksiä kannattaa hakea alueen aktiivisesta teatterimaailmasta, jollaista tarjoaa muun muassa Lappeenrannan kansallisteatteri. Lappeenrannasta löytyy myös useita pieniä ja sympaattisia museoita, kuten Nuijamaan Pitäjänmuseo ja Ratsuväkimuseo. Pietarista Lappeenrantaan saapuu paljon turisteja ja tästä syystä voitkin nähdä katukuvassa paljon myös venäjänkielistä markkinointia.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Saimaan kanava, Lappeenrannan linnoitus, Angry Birds Activity Park, Lappeenrannan taidemuseo.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Lappeenranta lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.