Kartta

Halvat lennot kohteeseen Kaunas

Kaunas on Liettuan toiseksi suurin kaupunki ja maan kulttuurillinen keskus. Kaupunki sijaitsee Nemunas- ja Nerisjokien yhtymäkohdassa ja sen historiaa huokuva kaupunkimiljöö vanhoine kaupunkineen ja muine nähtävyyksineen tekee siitä viehättävän ja rauhallisen matkakohteen. 

Nähtävyydet Kaunasin vanhakaupunki on täynnä upeita gootti-ja renessanssityylisiä rakennuksia. Vanhakaupunki on täynnä korkeiden kivitalojen reunustamia tunnelmallisia katuja ja kujia, joissa on kesällä viehättäviä terasseja ja myyntikojuja. Erityisesti Vilniaus-kävelykadulta löytyy monenlaisia ravintoloita ja kojuja. Alueen keskus on raatihuoneentori ja 1500-luvulta peräisin oleva raatihuone, jossa kesäisin näkee paljon hääpareja ja seurueita juhlimassa. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Kaunasin linna, historiallinen kivilinna, joka toimii nykyään museona. Linnan puisto on upean vehreä ja se sijaitsee Nenumas- ja Nerisjokien rannalla. Kaupungissa on myös monia upeita kirkkoja, kuten Vytautas Magnuksen kirkko, Kaunasin katedraali ja Arkkienkeli Mikaelin kirkko. Myös 2005 valmistunut Jeesuksen ylösnousemuksen kirkko on käymisen arvoinen, sillä sen katon näköalatasanteelta on upeat näkymät kaupungin yli.

Shoppailu Kaunasista löytyy niin vilkkaita ostoskatuha kuin suuria ostoskeskuksia. Yksi suosituimmista ostoskaduista on Laisves Aleja, jonka varrelta löytyy useita suosittuja vaateliikkeitä. Suurin ostoskeskuksista on Akropolis, josta kunnon amerikkalaishenkisen ostoskeskuksen tapaan löytyy myös luistinrata, keilahalli ja elokuvateatteri. 

Ruoka Kaunasin hintataso on alhainen. Kolme ruokalajin illallisen saa 20 eurolla. Pubiruoka irtoaa muutamalla eurolla. Liettualainen ruoka on raskasta ja perustuu perunaan ja sianlihaan. Kansallisruoka on cepelinainyytit, joissa perunataikinan sisällä on herkullista lihaa, juustoa tai sieniä.

Ilmasto Paras aika matkustaa Kaunasiin on kesällä, jolloin päivälämpötilat ovat noin 20 asteen tuntumassa. Jokien myötä ilmasto on leutoa ja hetkittäin kosteakin. Lennot Skyscannerilta löydät halvat lennot Kaunasiin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua. Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä.  

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Kaunas lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.