Kartta

Lennot Cardiffiin

Miten löydät halvat lennot Cardiffiin?

Walesin pääkaupunki Cardiff on ennen kaikkea viihdyttävä kaupunki, jonne saavutaan nauttimaan pitkistä viikonlopuista shoppailun, nähtävyyksien ja monipuolisen iltaviihteen parissa. Lennot Cardiffiin löydät helposti Skyscannerin lentohaun tai jos sen sijaan haluat tutkailla vielä hetken sinulle sopivia lentohintoja Cardiffiin, on Skyscannerin Hintavahti oikea vaihtoehto sinulle. Tällöin saat tiedon sähköpostiisi, kun lentoja Cardiffiin löytyy juuri sinun budjettiisi sopivilla hinnoilla!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Cardiffiin

Suomesta ei valitettavasti pääse suoraan lentämään Cardiffiin, vaan reitti vaatii yhden välilaskun. Helsinki-Vantaan lentoasema on ainoa, joka operoi lentoja Cardiffiin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Cardiffiin?

Suomesta operoivat lentoja Cardiffiin muun muassa Air France, KLM ja eri lentoyhtiöiden yhdistelmät. Lentoaika on Suomesta Cardiffiin nopeimmillaan 5 tuntia yhdellä välilaskulla.

Cardiffin lentokentät

Cardiffin lentoasema sijaitsee noin 19 kilometriä Cardiffin keskustasta. Cardiffin kansainväliseltä lentoasemalta pääsee matkaamaan keskustaan taksilla, junalla tai busseilla. Junat kulkevat kentältä arkisin tunneittain ja joka toinen tunti lauantaisin. Busseista T9 palvelee lentomatkustajia kentältä keskustaan.

Milloin on parhain aika vierailla Cardiffissa?

Paikallisten mielestä Cardiff on säiden puolesta parhaillaan kesäkuukausina, mutta tämä valloittava kaupunki tarjoaa kaikenlaista tekemistä ympäri vuoden. Kaupunki tunnetaankin erilaisten tapahtumien aktiivisena järjestäjänä, joten tämä kannattaa huomioida myös ennen kuin buukkaat lennot Cardiffiin. Ajoittain suuret massatapahtumat kun ruuhkauttavat kaupungin totaalisesti. Esimerkiksi Cardiff Singer of The World -kilpailu on yksi tällaisista suosituista ajankohdista. Kilpailu järjestetään 12-19. kesäkuuta vuosittain.

Mitä nähdä ja tehdä Cardiffissa?

Upean historiallinen Cardiff on saanut alkunsa jo vuonna 75, kun se toimi roomalaisten linnaleirinä. Vuonna 1091 paikalle ryhdyttiin rakentamaan Cardiffin linnaa, joka on edelleen koko kaupungin sydän. Cardiff tunnettiin aikoinaan merkittävänä hiilikaupunkina, mutta tänä päivänä se on trendikäs ja eläväinen kulttuuri- ja yöelämän keskus. Kaupungista löytyy lukuisia taidegallerioita ja live-esityksiin sopivia tapahtumapaikkoja. Yksi tunnetuimpia tällaisia on Millenium-stadioni, jossa pelataan huippujalkapalloa viikottain. Cardiffin yöelämä on legendaarinen, mutta sitä ennen kannattaa tutustua myös kaupungin ravintolatarjontaan, josta löytyy makuja Intiasta Amerikkaan sekä kiinalaisesta japanilaiseen. Yökerhoja ja pubeja Cardiff on pullollaan! Miltä kuulostaisi aito Coyote Ugly -baari tanssivine tyttöineen tai kaupungin vanhin drinkkibaari ”The Philharmonic”?

Kuuluisimmat nähtävyydet: Cardiffin linna, Cardiff Bay, Castell Coch, Oakwood Theme Park, Chapter Art Center

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Cardiff lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.