Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Cardiff - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

sixt
avis
alam
eury
erac
budg

Autonvuokraus Cardiffin lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi nautiskella Gloucesterin historiallisesta tunnelmasta tai modernista Cardiffista, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Cardiffin lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Cardiffin lentokentällä?

Cardiffin lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Enterprise, Europcar ja Hertz. Autovuokraamoiden asiakaspalvelut sijaitsevat lentokentän sisääntuloaulan ympäristössä.

Tankkausasemat lähellä Cardiffin lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.
Lähin huoltoasema Cardiffin lentokentän ympäristöstä löytyy noin 10 minuutin matkan päästä. Ensimmäiset vastaantulevat huoltoasemat sijaitsevat kauppojen ”The Co-operative Food Company” ja ”The Morrisons” ohessa Barryn alueella.

Cardiffin lentokentän ympäristö autolla

Cardiffin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Roosen kylässä 19 kilometriä Cardiffista länteen. Cardiffin vierestä kulkee moottoritie M4, josta on helppo lähteä etenemään ympäri Englantia.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Cardiffin ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Cardiffin lentokentältä.

Gloucester

Historiallinen Gloucester on Gloucestershiren kreivikunnan pääkaupunki Lounais-Englannissa lähellä Walesin rajaa. Tämä entinen merkittävä satamakaupunki tunnetaan tätä nykyä erityisesti sen katedraaleista ja kirkoista, kuten 1100-luvulla rakennetusta ristikirkko St. Mary de Crypista ja St. Michaelin kirkosta, joka on muinaisen Pyhän Pietarin luostarin jäännös. Jos aikaa ajomatkan varrella jää, kannattaa kaupungissa käydä vilkaisemassa myös aitoa ja alkuperäistä rugby-peliä.
Cardiffin lentokentältä Gloucesteriin ajaa noin puolessatoista tunnissa teiden M5 ja M4 kautta.

Newport

Newportia sanotaan New Englandin rannikon helmeksi. Newport on mainio lomakohde erityisesti niille, joita kiinnostaa arkkitehtuuri, design ja historialliset nähtävyydet. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on ”The Breakersin” kartano, jonka rakennus saatiin päätökseensä vuonna 1895. Newport tunnetaan nimenomaan monista mennyttä aikaa edustavista kartanoista, ja kaupungin rakennuksista löytyy paljon siirtomaa-aikaista tyylisuuntausta.
Cardiffin lentokentältä Newportiin ajaa noin 40 minuutissa moottoritien M4 kautta.

Cardiff

Walesin pääkaupunki Cardiff on tutustumisen arvoinen paikka kolmen tunnin ajomatkan päässä Lontoosta. Cardiffiin suunnataan tavallisesti suurien tapahtumien perässä, sillä kaupungissa sijaitsee kuuluisa Millenium Stadium, jossa järjestetään suuria urheilu- ja musiikkitapahtumia. Historiallisista nähtävyyksistä Cardiffin linna on vierailun arvoinen. Jos kaipaa menoa ja meininkiä, kannattaa suunnata Cardiff Bayn alueella, jossa järjestetään suosittuja ruoka- ja juomafestivaaleja.
Cardiffin lentokentältä Cardiffin keskustaan ajaa noin 30 minuutissa tien Port Rd/A4050 kautta.

Pysäköinti

Cardiffista löytyy monia pysäköimisvaihtoehtoja, kuten kahdeksan eri aluetta keskustan alueelta, joihin auton voi pysäköidä tienvarteen lyhyt- tai pitkäaikaisesti. Näillä paikoilla pysäköintimaksu on tavallisesti alkaen 1.70 puntaa / h. Cardiffista löytyy myös suosittuja ja edullisia Park + Ride –pysäköintialueita julkisen liikenteen, kuten juna- ja bussiasemien vierestä.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.