Kartta

Lennot Brindisiin

Miten löydät halvat lennot Brindisiin?

Voi olla, että Brindisi on sinulle vielä uusi tuttavuus ja siksipä houkuttelemme sinua rohkeasti hurmaantumaan tästä Italian entisestä pääkaupungista. Löydät kaikki lennot Brindisiin vaivattomasti Skyscannerin lentohaulla, joka hakee sinulle parhaimmat lentotarjoukset markkinoilta. Alta löydät kaikki tärkeimmät tiedot ja matkaesittelyn myötä syyt siihen, miksi sinun kannattaisi hankkia lennot Brindisiin. Jos vielä emmit lähtöä, kannattaa tutustua Brindisin lentohintoihin jo etukäteen Skyscannerin tehokkaan Hintavahdin avulla, joka lähettää sinulle viimeisimmät lentohinnat suoraan sähköpostiisi. Yksinkertaista, eikö?

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Brindisiin

Suomesta ei valitettavasti lennetä suoria lentoja Brindisiin, mutta välilaskun kautta Italian maaperälle pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Brindisiin?

Lennot Brindisiin eivät valitettavasti ole suoria minkään lentoyhtiön kautta Suomesta, vaan reitti vaatii yhden tai kaksi välilaskua riippuen lentoyhtiöstä. Lennot Brindisiin tarjoavat kuitenkin välilaskulla muun muassa seuraavat lentoyhtiöt: Air France, Air Baltic ja KLM.

Brindisin lentokentät

Brindisin lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä ”Papola Casale”, sijaitsee noin 3 kilometrin päässä Brindisin kaupungista. Lentokentältä löytyy taksipalveluita, mutta matkaajat voivat tilata itselleen etukäteen verkosta myös Shuttle-kuljetuksen, joka vie heidät suoraan hotellin eteen. Myös bussit kulkevat lentokentältä keskustaan ja matka vie noin 45 minuuttia. Bussilipun hintakaan ei lompakkoa verota, kun maksu on ainoastaan 3 euroa.

Milloin on parhain aika vierailla Brindisissä?

Kesäsesonki Brindisissä alkaa jo huhtikuussa ja kestää aina elokuuhun asti. Tuolloin lämpötilat nousevat alueella jopa päälle +30 asteen. Jos sinusta siis tuntuu, että sää on liian kuumaa suomalaiselle hipiällesi, kannattaa lennot Brindisiin hankkia huhtikuulle, jolloin lämpötilat pysyttelevät +20 asteen molemmin puolin. Loppu- ja alkuvuosi ovat Brindisissä kaikkein kylmintä aikaa ja tammikuussa sateisia päiviä voi kerääntyä jopa 11 kuukauden aikana.

Mitä nähdä ja tehdä Brindisissä?

Brindisi on viehättävä noin 90 000 asukkaan merenrantakaupunki Apuliassa. Vaikka kaupunkialue ei itsessään ole kovinkaan suuri, on Brindisi merkittävä portti itäiselle Välimerelle ja se on myös alueen tärkeä kaupallinen keskittymä. Erityisesti italialaiset itse rakastavat Brindisiä lomakaupunkina ja sen valkoisilla hiekkarannoilla riittääkin vilinää kesäkuukausina. Brindisistä löytyy myös upeita nähtävyyksiä, kuten Castello Svevon linna ja roomalaiskatolilaistyylinen Duomo-kirkko. Kaupungissa on myös iltaelämää, joka näkyy erityisesti pääkadulla rannan tuntumassa. Brindisissä kannattaa käyttää aikansa hyvästä ruoasta nauttien ja viinilasillisella, koska Apulian alue tunnetaan erityisesti juuri viineistään.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Aragonesen linna, Duomio, Castellon Svevon linna, Colonne Romane, Palazzo Granafei Nervegna

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Brindisi lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.