Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Brindisi - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

sixt
alam
avis
eury
erac
budg

Autonvuokraus Salenton lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi nautiskella Brindisin historiallisesta tunnelmasta tai kauniista Ostunin arkkitehtuurista, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Salenton lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Salenton lentokentällä?

Salenton lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Autoservizi Maggiore, Avis, Budget, Hertz, Europcar, Sixt, Auto Europa by Sicily ja Locauto Rent S.p.a. Ulkomailla kannattaa aina suosia erityisesti tunnettuja kansainvälisiä autovuokraamoita.

Tankkausasemat lähellä Salenton lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.
Salenton lentokentän ympäristöstä löytyy kaksi huoltoasemaa. Kummatkin sijaitsevat Via Benedetto Brinin varrella. Ensimmäinen on nimeltään Impianto Agip ja toinen Stazione Di Servizio.

Salenton lentokentän ympäristö autolla

Salenton (Brindisin) lentokenttä sijaitsee Brindisin kaupungin vieressä SS16/SS379-tien varrella. Jos kohteena ovat rannikon suuremmat kaupungit, kannattaa valita tie SS379 tai SS613 Lecceen.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Salenton ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Salenton lentokentältä.

Martina Franca

Noin 50 000 asukkaan Martina Franca voi ensisilmäyksellä vaikuttaa hieman luotaantyöntävältä, mutta kaupungille kannattaa kuitenkin antaa mahdollisuus. Kun laitat auton parkkiin ja astelet syvemmälle kaupungin uumeniin, löydät upean helmen eli Martina Francan vanhankapungin. Erityisesti Laman alue kaupungissa on koettava sen kauniin arkkitehtuurin vuoksi.
Salenton lentokentältä Martina Francaan ajaa noin tunnissa 30 minuutissa teiden SP14 ja SS379 kautta.

Ostuni

Valkoista kaupunkia Ostunia sanotaan yhdeksi Italian kauneimmista kaupungeista, kiitos sen kirkkaan valkoisen arkkitehtuurin. Omalla tavallaan Ostuni muistuttaa paljon Santorinia pienine kujineen, laskuineen ja nousuineen. Ostunin alue oli asutettuna jo 50 000 vuotta sitten neandertalilaisten toimesta. Kaupungin tunnetuin nähtävyys ovat kivikaudella eläneen, noin 20-vuotiaan raskaana olleen nuoren naisen jäänteet, jotka ovat niinkin kaukaa menneisyydestä kuin 25 000 vuoden takaa. Jäänteet ovat nähtävillä Ostanin historiallisella alueella San Vito Martiren kirkossa.
Salenton lentokentältä Ostuniin ajaa noin puolessa tunnissa tien SS379 kautta.

Brindisi

Apulian maakunnassa, aivan Adrianmeren rannalla sijaitseva Brindisi on mielenkiintoinen lomakohde. Sen historia on värikäs ja monimuotoinen: alueen asuttivat alkujaan antiikin kreikkalaiset, mutta kaupungin ovat sittemmin vallanneet myös itävaltalaiset, espanjalaiset ja normandialaiset. Tämän myötä Brindisillä on paljon tarjottavaa matkailijoilleen. Tunnetuimpia nähtävyyksiä on muun muassa goottilaisroomalainen 1200-luvulla rakennettu Santa Marian kirkko. Luonnon tarjoama upea nähtävyys on myös kansallispuisto Punta della Contessa Salt.
Salenton lentokentältä Brindisin keskustaan ajaa noin 10 minuutissa tien Via Provinciale S. Vito kautta.

Pysäköinti

On hyvä ottaa jo hyvissä ajoin etukäteen selvää Brindisin pysäköintimahdollisuuksista, koska pysäköintipaikan löytäminen kaupungista voi olla todella haastavaa. Hotellien parkkipaikat ovat erinomainen pysäköimisvaihtoehto, joten pysäköimismahdollisuuksia kannattaa tiedustella omasta hotellista. Jos omassa hotellissasi ei ole tätä vaihtoehtoa, paikalliset suosittelevat erityisesti sataman lähellä olevia Orientale ja Internazionale –hotelleja parkkipaikan löytämiseksi.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.