Boryspil

22.5.2019 - 23.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Style apartments, SKY&KTS Apartments sekä Lutneva 50 ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Boryspil perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Boryspil klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Boryspil

alkaen 32 €
alkaen 63 €
alkaen 136 €

UKK

Edullisin kuukausi on kesäkuu, jonka keskiarvohinta on 25 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Boryspilssa yöpymiseen on helmikuu, jonka keskiarvohinta 146 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 26 € per yö. Tämä on 107 % edullisempi kuin keskiarvohinta 54 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Boryspil lähin lentokenttä on Kiova Borispol (KBP) (2,81 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Kiova-Žuljany (36,33 km)

Suunnittele matka kohteeseen Ukraina