Kiova

28.11.2019 - 29.11.2019

2 aikuista - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Senator City Center, Mercure Kyiv Congress sekä Staro Hotel ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Kiova perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Kiova klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Kiova

alkaen 56 €
alkaen 106 €
alkaen 216 €

Mitä matkustajat ovat mieltä kohteesta Kiova?

9,8
Historian harrastajat
7,7
Yöelämän ystävät
7,5
Herkuttelijat
7,4
Vihreät matkailijat
7,2
Seikkailumatkailijat
Jäsenten arvostelut (165)
Hinata Cahya
Hinata Cahya
6.1.2017

England vs Italy

John A
John A
22.6.2019

Kaunis kaupunki, jos tiedät tien vähän! Paljon kulttuuria, kaunis metrojärjestelmä ja erityisen kauniita kirkkoja, viihtyisä keskus, jossa on monia kauppoja! Se, mikä aina vetoaa minuun, on ukrainalaisen luonne ja muut tavat

Chiara Badin
Chiara Badin
24.3.2019

Kävele satamasta Sant´Andrealle. Pečerskaja Lavran hengellisyys. Kirkon kultaiset kupolit. Pyhän Sofian kirkko. Rentouttavat puistot ...

Esim Baykara
Esim Baykara
14.11.2019

Ailecek seyahat ettik. Ukrayna’ya ailecek gidilmez diyen çok oldu. Kiev’e gittik ve keyifle gezdik. Yürüyerek kenti keşfetmek hiç zor değil. Yemyeşil parkları uzun yürüyüşleri kolaylaştırıyor. Mimari ve kültürel olarak Avrupa’dan farkı yerler görmek isteyenlere çok uygun. Konaklama yeme içme oldukça ucuz.

UKK

Edullisin kuukausi on elokuu, jonka keskiarvohinta on 44 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Kiovassa yöpymiseen on joulukuu, jonka keskiarvohinta 58 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 59 € per yö. Tämä on 17 % kalliimpi kuin keskiarvohinta 49 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Kiova odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 1,8 °C/35,2 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä heinäkuu, jonka keskilämpötila on 25,7 °C/78,3 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −5,1 °C/22,8 °F.
Kohteen Kiova lähin lentokenttä on Kiova-Žuljany (IEV) (7,43 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Kiova Borispol (30,02 km)

Suunnittele matka kohteeseen Ukraina