Senai

23.5.2019 - 24.5.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Cinta Ayu All Suites - Pulai Springs Resort, Kulai Indah Homestay sekä Carlsun ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Senai perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Senai klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Senai

alkaen 10 €
alkaen 16 €
alkaen 36 €

UKK

Edullisin kuukausi on toukokuu, jonka keskiarvohinta on 20 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Senaissa yöpymiseen on heinäkuu, jonka keskiarvohinta 61 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille toukokuussa viime vuonna oli 25 € per yö. Tämä on 20 % edullisempi kuin keskiarvohinta 30 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteen Senai lähin lentokenttä on Johor Bahru (JHB) (2,62 km).

Suunnittele matka kohteeseen Malesia