Yamagata

22.11.2019 - 23.11.2019

2 vierasta - 1 huone

Tarvitsetko inspiraatiota majoitusta varten? Yamagata Oomiya Ryokan, Mogamitakayu Zenshichinoyu Ohira sekä Toyoko Inn Yamagata-Eki Nishi-Guchi ovat parhaiten arvosteltuja hotelleita kohteessa Yamagata perustuen käyttäjien arvosteluihin. Skyscannerin hotellit ovat helppo, nopea ja yksinkertainen tapa järjestää majoitus. Muutamalla klikkauksella voit helposti etsiä, vertailla ja varata majoituksesi kohteessa Yamagata klikkaamalla itsesi suoraan hotellin tai matkatoimiston sivustolle. Majoitukseesi ei lisätä piilokuluja, kun varaat meiltä. Aloittaaksesi, lisää valitut matkapäivät hakupalkkiin, ja anna meidän auttaa etsimään parhaat hotellitarjoukset. Tai vaihtoehtoisesti, voit valita ylläolevista hotellivaihtoehdoista.

Parhaiten arvostellut hotellit kohteessa Yamagata

alkaen 103 €
alkaen 194 €

UKK

Edullisin kuukausi on heinäkuu, jonka keskiarvohinta on 87 € per yö. Kaikkein kallein kuukausi Yamagatassa yöpymiseen on tammikuu, jonka keskiarvohinta 156 €ssa on per yö.
Keskiarvohinta hotellille marraskuussa viime vuonna oli 96 € per yö. Tämä on 15 % edullisempi kuin keskiarvohinta 111 € per yö viimeisen 12 kuukauden ajalta.
Kohteessa Yamagata odotettu keskilämpötila kuukautena marraskuu on 7,8 °C/46,0 °F. Lämpimin kuukausi on yleensä elokuu, jonka keskilämpötila on 30,2 °C/86,4 °F. Viilein kuukausi on tammikuu, jonka keskilämpötila on −3,5 °C/25,7 °F.
Kohteen Yamagata lähin lentokenttä on Yamagata (GAJ) (17,83 km). Muita läheisiä lentokenttiä ovat: Sendai (50,33 km)

Suunnittele matka kohteeseen Japani