Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Menorca - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Alamo
Avis
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz

Autonvuokraus Menarcon lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi viettää rauhallinen rantaloma Menorcan saaren Cala´n Boschissa tai idyllisessä pääkaupungissa Maóssa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Menorcan lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Menarcon lentokentällä?

Menarcon lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Owners cars, Hertz, Avis, Europcar ja Enterprise. Autovuokraamoiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat sisääntuloaulan yhteydessä.

Tankkausasemat lähellä Menarcon lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.
Menorcan saarella kokonaisuudessaan on hyvin vähän huoltoasemia ja ne ovat rajallisesti auki. Huoltoasemat ovat auki arkisin klo 07:00-22:00. Jos sinun tarvitsee tankata auto ennen lentokentälle lähtöä, se kannattaa tehdä saaren pääkaupungissa Maóssa, josta löydät suurimmalla todennäköisyydellä huoltoaseman.

Menarcon lentokentän ympäristö autolla

Menorcan lentokenttä sijaitsee saaren lounaispäässä noin 4.5 kilometriä pääkaupunki Maósta. Lentokentältä on hyvät yhteydet saaren kaupunkeihin ja kyliin.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Menorcan ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Menorcan lentokentältä.

Cala’n Bosch

Cala´n Bosch on upea lomakohde erityisesti perheille. Se on rauhallinen lomakylä, josta löytyy kaksi eri rantaa: nimikkoranta Cala´n Bosch ja Son Xoriguer. Cala´n Boschista löytyy myös pienimuotoisesti palveluita, kuten kauppoja ja ravintoloita. Iltaa voi alueella myös viettää, mutta jos kaipaa enemmän meininkiä, kannattaa matkata Maóón.
Menorcan lentokentältä Cala´n Boschiin ajaa noin 50 minuutissa Me-1 tien kautta.

Maó

Menorcan pääkaupunki Maó on pieni, mutta charmantti lomakohde. Se herää eloon varsinkin kesäsesonkiaikaan tai kun siellä vietetään suurempia festivaaleja, kuten Nuestra Señora de Gràcin karkeloita syyskuussa. Maó tunnetaan myös hieman erikoisemmasta nähtävyydestään. Kaupungin edustalta löytyy nimittäin Välimeren suurin luonnonsatama.
Menorcan lentokentältä Maón pääkaupunkiin ajaa noin 8 minuutissa tien Me-12 kautta.

Menorcan saari

Luonnonkaunista Menorcaa sanotaan Mallorcan pikkusiskoksi ja usein se jää myös toisen naapurinsa Ibizan varjoon. Menorca onkin niiden valinta, jotka hakevat lomaltansa rauhaa suurilta turistimassoilta. Saari on erittäin ihanteellinen automatkailuun, koska tämä on paras tapa tutkia saaren historiallisia nähtävyyksiä ja hyvällä lykyllä löytää jopa salaisia rantapaikkoja turkoosin sinisen meren ääreltä.
Parkkipaikkoja Menorcan saarelta löytyy erityisesti sen suurimmista kaupungeista, kuten pääkaupungista Maósta ja lomakeskuksista ja kylistä, kuten Cala Galdanasta. Menorcan lomakeskuksien hotellit tarjovat tavallisesti asiakkailleen ilmaisen pysäköinnin. Asiasta kannattaa tiedustella jo hyvissä ajoin etukäteen hotellin henkilökunnalta. Maksulliset pysäköintialueet ovat merkitty kaupunkialueella sinisillä viivoilla. Pysäköintimaksut ovat tuolla erittäin edullisia. On hyvä huomoida, että pysäköinnistä ei tarvitse maksaa siestan aikaan klo 13.00-17.00 ja klo 14.00 jälkeen lauantaisin.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.