Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Cairns - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

alam
avis
eury
sixt
hert
erac

Autonvuokraus Cairnsin lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi nautiskella Cairnsin trooppisesta ilmastosta tai Mission Beachin rantakylien välittömästä tunnelmasta, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Cairnsin lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Cairnsin lentokentällä?

Cairnsin lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Avis, Budget, Thrifty/Dollar, Europcar, Hertz ja Redspot. Autovuokraamoiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat Cairnsin lentokentän sisääntuloaulan ympäristössä.

Tankkausasemat lähellä Cairnsin lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.
Lähinnä Cairnsin lentoasemaa olevat huoltoasemat sijaitsevat noin 10 minuutin päässä kentältä. Ensimmäinen on Portsmith Fuel ja toinen Coles Express Cairnsin Shell.

Cairnsin lentokentän ympäristö autolla

Cairnsin lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometriä Cairnsin keskustasta pohjoiseen. Lentokenttä sijaitsee Captain Cook -moottoritien itäpuolella.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Cairnsin ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Cairnsin lentokentältä.

Townsville

Townsville eroaa hieman toisista Pohjois-Queenslandin rannikkolomakohteista siinä, että sitä markkinoidaan erityisesti perheille. Se onkin loistava valinta pienten kanssa matkaaville, kiitos alueen lukuisien ravintoloiden ja ostoskeskusten sekä koralliriutan, kansallispuistojen ja ranta-aktiviteettien.
Cairnsin lentokentältä Townsvilleen ajaa noin 4 tunnissa tien National Highway A1 kautta.

Mission Beach

Mission Beach sijaitsee Townsvillen ja Cairnsin välissä. Se koostuu neljästä eri rantakylästä: South Mission Beachista, Wongaling Beachista, Mission Beach Villagesta ja Bingil Baysta. Mission Beach on erittäin suosittu lomanviettopaikka sekä paikallisten että turistien keskuudessa. Se palkittiinkin vuosina 2010 ja 2013 Australian ”Tropical North Queenland Tourism” -palkinnolla. Mission Beach on ehdottomasti käymisen arvoinen rannikkoa pitkin ajaessa.
Cairnsin lentokentältä Mission Beachille ajaa noin kahdessa tunnissa tien National Highway A1 kautta.

Cairns

Australian Pohjois-Queenslandin osavaltiossa sijaitseva Cairns on erityisesti nuorten reppureissaajien suosiossa. Toisaalta alueen hotellit tarjoavat myös erittäin tasokasta majoitusta niille, joilla on varaa kalliimpaan. Cairns on rento trooppinen kaupunki, jossa aurinko paistaa paahtavasti koko vuoden. Luonto näyttelee suurta roolia siellä: Cairnsin ympäristöstä löytyy sademetsiä ja sieltä järjestetään sukellusmatkoja suurelle koralliriutalle.
Cairnsin lentokentältä Cairnsin keskustaan ajaa alle 10 minuutissa teiden National Route 1 ja Airport Ave kautta.

Pysäköinti

Cairnsin alueelta löytyy jopa 6400 parkkipaikkaa, joten vaihtoehtoja auton parkkeeraamiseen riittää. Pysäköintiajat ovat perinteisesti tienvarsipaikoilla ma-pe 8:30-17:00 ja la 11.30-17:00. Pysäköinti maksaa tavallisesti 1.20 AUS / h. Cairnsin kaupunki tarjoaa myös monia isompia parkkialueita, kuten esimerkiksi Lake St carpark, Hartley St carpark ja Bunda St carpark. Maksu kaupungin tarjoamissa parkkihalleissa on tavallisesti 1 AUS / h.

Maksut saattavat vaihdella

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.