Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Bristol - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus Bristolin lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi loma satamakaupunki vilkkaassa Bristolissa tai rauhallisempi loma Newportin maalaismaisemissa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Bristolin lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Bristolin lentokentällä?

Bristolin lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Budget, Avis, Europcar, Hertz, National ja Enterprise. Autovuokraamoiden vastaanottotiskit sijaitsevat pysäköintialueen ohessa.

Tankkausasemat lähellä Bristolin lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.

Bristolin lentokentän lähettyviltä löytyy neljä tankkausasemaa: Shell Bridgewater Roadilla, Texaco-huoltosema 73–75 Station Roadilla, Shell Winford Roadilla ja Morrissons-huoltoasema Peterson Avenuella.

Bristolin lentokentän ympäristö autolla

Bristolin lentokenttä sijaitsee reilun 10 kilometrin päässä Etelä-Bristolin keskusta-alueesta. Bristolin lentokentän sijainti on erinomainen, sillä kentälle ajaa helposti moottoriteiltä M5 ja M4. Moottoriteiden läheisyys on hyvä asia autonvuokraajille, koska ne mahdollistavat hyvät yhteydet ympäri Lounais-Englantia.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Bristolin ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Bristolin lentokentältä.

Cardiff
Walesin pääkaupunki Cardiff tarjoaa matkaajille hyvin omaleimaisen tunnelman muihin Iso-Britannian kaupunkeihin verrattuna. Vaikka Cardiff on tänä päivänä hyvin kansainvälinen, vahva walesilaisuus näkyy ja kuuluu esimerkiksi sen pikkupubeissa, historiallisissa nähtävyyksissä, pitkävokaalisessa kielessä ja urheilutapahtumissa. Cardiff on kompakti kaupunki, jonka keskustaan ei kannata lähteä autoilemaan. Tähän tarkoitukseen kaupunki tarjoaakin hyvän valikoiman monipaikkaisia parkkialueita.

Bristolin lentokentältä Cardiffiin ajaa hieman päälle tunnissa moottoritietä M4 ja A38-tietä pitkin.

Newport
Bristolin vastarannalla sijaitseva Newport tarjoaa automatkailijoille hienoja maalaismaisemia, joita kuorruttavat monet historialliset linnat ja huvilat. Se on erinomainen kohde automatkaajille, koska monet näistä kohteista, kuten Newport Castle, sijaitsevat hieman keskustan ulkopuolella. Newportia ympäröivät laaksot, jotka ovat suosittuja kävelykohteita.

Bristolin lentokentältä Newportiin ajaa noin tunnissa moottoritietä M4 pitkin.

Bristol
Vanha satamakaupunki Bristol on toiminut jo vuosisatoja monien kuuluisien taiteilijoiden muusana. Sen upeat merelliset maisemat, omalaatuinen arkkitehtuuri ja erinomainen kulttuuritarjonta tekevätkin siitä ihanteellisen kaupunkilomakohteen. Bristolia ympäröivä upea luonto tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoilma-aktiviteetteihin.

Bristolin lentokentältä Bristolin keskustaan ajaa noin 20 minuutissa teiden A38 tai A370 kautta.

Pysäköinti

Bristolin keskusta-alueilta parkkipaikkoja löytyy mukavasti. Useimmat näistä ovat sijoittuneet nähtävyyksien, kuten tunnettujen museoiden ja taidemuseoiden oheen. Maanalaisia parkkipaikkoja Bristolissa on myös useita. Yksi tunnetuimmista on Millennium Square Park, jonka sanotaan olevan Iso-Britannian parhain paikka pysäköidä. Tästä suojatusta hallista löytyy 550 paikkaa ja se on ympärivuorokautisessa valvonnassa. Parkkeeraus hallissa maksaa 2.50 puntaa / tunti ja 3.50 / 2 tuntia*.

*Maksut voivat muuttua

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.