Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Bristol - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

alam
avis
sixt
eury
erac
budg

Autonvuokraus: Bristolin lentokenttä

Autonvuokraus Bristolin lentokentältä on helppoa! Olit sitten matkalla Bristoliin tai Cardiffiin, vuokra-auto Bristolin lentokentältä löytyy Skyscannerin avulla näppärästi yhdellä haulla. Kun olet valinnut itsellesi sopivimman vuokra-auton Bristolin lentokentältä, me ohjaamme sinut suoraan autovuokraamon sivuille vahvistamaan varauksesi.

Vuokra-auto kannattaa varata jo etukäteen. Säästät aikaa ja rahaa. Avullamme saat aina helposti parhaat autonvuokraustarjoukset!

Nämä autovuokraamot toimivat Bristolin lentokentällä

Löydät autovuokraamoiden palvelupisteet terminaalirakennusta vastapäätä. Kentällä palvelevat muun muassa seuraavat autovuokraamot:

 • Avis autovuokraamo, Bristol
 • Budget autovuokraamo, Bristol
 • Europcar autovuokraamo, Bristol
 • Hertz autovuokraamo, Bristol
 • Sixt autovuokraamo, Bristol
 • Enterprise autovuokraamo, Bristol
 • Alamo autovuokraamo, Bristol
 • National autovuokraamo, Bristol

Etsi ja löydä paras ja edullisin vuokra-auto Bristolista Skyscannerin matkahaun avulla, ja nouse auton rattiin Bristolin lentokentällä. Vuokra-autolla näet koko Lounais-Englannin alueen nähtävyydet, luontoihmeet ja käyntikohteet helposti!

Vuokra-autolla Bristolissa

Bristolin lentokenttä sijaitsee alle 15 km päässä kaupungista. Ajat sinne suorinta reittiä A38-tietä pitkin. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on upea Clifton Suspension Bridge, jonka yli voit ajaa pientä tullimaksua vastaan. Näkymät sillalta ovat mahtavat! Sillalle pääset, kun lentokentältä tullessa käännyt A38-tieltä itään A3029-tielle ja ohi Ashton Gate -stadionin.

Vuokra-autolla Cardiffiin

Walesin pääkaupunki Cardiff on todella näkemisen arvoinen ja sinne on matkaa Bristolista vain noin 75 kilometriä. Lähde matkaan Bristolista M32-moottoritietä ja liity M4-tielle suuntana South Wales ja Midlands. Matkan varrella ylität Prince of Wales Bridge -sillan, jossa maksat siltatullin 5,60£.

Muuta tärkeää tietoa, kun sinulla on vuokra-auto Bristolin lentokentältä

Pysäköinti Bristolissa kadunvarsipaikoilla on jaettu eri vyöhykkeisiin. 1-tunnin vyöhykkeellä pysäköinti on maksullista ympäri vuorokauden (3-4,50£/tunti), 2-tunnin vyöhykkeellä pysäköinti on maksullista ympäri vuorokauden (3-4,50£/tunti), 4-tunnin vyöhykkeellä pysäköinti on maksullista ympäri vuorokauden (3-5£/tunti). Kaupungissa on myös lukuisia parkkihalleja ja -alueita, joista löytyy hyvin parkkitilaa. Niitä ovat mm.

 • Bristol First Hotel, BS1 6BQ
 • College Street, BS1 9UU
 • Frog Lane, BS1 5UY
 • Queen Square, BS1 4NT
 • Temple Gate, BS1 6PL
 • Wapping Wharf, BS1 6JL

Iso-Britanniassa ajaessa on hyvä muistaa nyrkkisääntönä seuraavat nopeusrajoitukset:

 • Taajama-alueella 30mph eli noin 45km/h
 • Moottoriliikenneteillä 60mph eli noin 90 km/h
 • Moottoriteillä 70mph eli noin 110km/h

Yleensä autovuokraamot edellyttävät, että palautat auton tankki täynnä. Jos saavut kaupungin suunnasta, lähin huoltamo on Shell-asema 6 kilometriä kentältä (Bridgwater Rd). Jos saavut kentälle etelästä, lähin huoltamo on Esso-asema 9 km kentältä (Bridgwater Rd). Molemmat ovat avoinna ympäri vuorokauden.

Lennot ja hotelli matkalle Bristoliin

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan vuokra-auton Bristolin lentokentältä, Skyscanner vertailee puolestasi tuhansia ja taas tuhansia lentoja ja hotelleja. Löydä siis halvat lennot Bristoliin esimerkiksi reitille Helsinki-Bristol sekä sinulle sopivin majoitus.

*

Tiedot tarkistettu joulukuussa 2018.

*

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.