Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Brisbane - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

Autonvuokraus Brisbanen lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi kuuma rantaloma Gold Coastilla tai aktiviteettiloma Logan Cityssa, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Brisbanen lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Brisbanen lentokentällä?

Brisbanen lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Budget, Avis, Europcar, Hertz ja Thrifty. Autovuokraamoiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat kansainvälisen lentoterminaalin puolella kerroksessa 2 ja maan sisäisen lentoterminaalin puolella kerroksessa 1.

Tankkausasemat lähellä Brisbanen lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.

Lähimpänä Brisbanen lentokenttää sijaitseva Shell-huoltoasema löytyy lentokentän kansainvälisen terminaalin edestä ajotien varrelta. Tämä huoltoasema on matkailijoille helpoin löytää, koska suurin osa muista huoltoasemista löytyy kauempaa rannikolta lentokentän suuntaan saavuttaessa.

Brisbanen lentokentän ympäristö autolla

Brisbanen lentokenttä sijaitsee Brisbanen Eagle Farm -nimisessä kaupunginosassa. Lentokenttä on noin 14 kilometriä Brisbanen keskusta-alueelta. Lentokenttä on erittäin keskeisellä sijainnilla, lähtipä mihin tahansa päin maata, koska se on suoraan linkittynyt maan päämoottoriteille. Brisbane sijaitsee itärannikon puolivälissä, joten sieltä pääsee näppärästi ajamaan sekä etelään että pohjoiseen.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Brisbanen ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Brisbanen lentokentältä.

Gold Coast
Australian Gold Coastia voisi sanoa sanan varsinaisessa merkityksessä maanpäälliseksi paratiisiksi. Vai miltä kuulostaa 53 kilometriä pitkä kultarannikko ja 300 aurinkopäivää vuodessa? Pelkäksi rantalomakohteeksi Gold Coastia ei kuitenkaan voi sanoa, sillä alueen satumaisen kaunis luonto tarjoaa mahdollisuuden tutkimusmatkoille sademetsään, vesiputouksille ja vuoristoon. Tämän lisäksi se on maailman parhain paikka oppia surffaamaan!

Brisbanen lentokentältä Gold Coastille ajaa noin yhdessä tunnissa Pacific Motorwayta pitkin.

Logan City
Logan City on ehdoton vierailukohde automatkailijoille. Kaupunki sijaitsee korkean Bear River -vuoriston juurella, joten ei ihme, että se on erittäin suosittu vaelluskohde. Logan Cityn luonto tarjoaa moninaiset harrastusmahdollisuudet muun muassa kalastukseen, lasketteluun ja pyöräilyyn. Logan City on myös maineikas yliopistokaupunki, joten menoa varmasti riittää!

Brisbanen lentokentältä Logan Cityyn ajaa noin 25 minuutissa moottoritie M1 tai Pacific Highwayn kautta.

Brisbane
Australian itä-rannikolla sijaitseva Brisbane on maan kolmanneksi suurin kaupunki. Brisbane on miljoonakaupunki, joka ei koskaan nuku – ja sen kaunista siluettia kannattaa ihailla varsinkin yöaikaan Brisbane-joen varrella. Sen lisäksi, että Brisbane tarjoaa lukuisia shoppailu- ja kulttuurimenoja, sieltä löytyy huikaisevan upeita luonnonalueita, joiden tutkimiseen auto on erinomainen kulkuväline. Tällaisia ovat muun muassa rannikot, kuten Gold Coast ja Sunshine Coast. Brisbanen lentokentältä itse Brisbanen keskustaan ajaa noin vartissa. Moottoritie M7 vie autoilijat suorinta reittiä perille.

Pysäköinti

Brisbanessa parkkialueita löytyy runsain mitoin. Varmuudella voi sanoa, että yksi parkkialue löytyy aina kauppakeskusten, kauppojen ja elokuvateattereiden läheisyydestä. Brisbanen parkkialueiden pääsijainnit ovat South Bankin, Roma Street Parklandin and Fortitude Valleyn alueilla. Brisbane on suurkaupunki, joten sieltä löytyy lukuisia kadunvarsipaikkoja eri kaupunginosista. Maksut vaihtelevat alueittain, mutta hintahaitari liikkuu 1.00 Australian dollarista 2.70 dollariin / tunti*. Maksimipysäköimisaika on kaksi tuntia.

*Maksut voivat muuttua

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.