Kartta

Lennot (mihin) Brisbane

Brisbane – Surffaajan paratiisi

Kaunis Brisbane sopii sekä perhelomailijoille että vauhdikkaampaa menoa etsiville. Brisbane tunnetaan vehreästä luonnostaan, rannoistaan ja sitä pidetään Australian parhaimpana surffauspaikkana. Tämä Australian kolmanneksi suurin kaupunki tarjoaa taatusti mukavat puitteet lomalle: aurinkoa kun riittää 250 päivää vuodessa!

Historia ja nähtävyydet

Australiassa kun ollaan, on matkailijoiden ehdoton ykköskohde koaloiden suojakoti Lone Pine, jonne näitä karvaturreja pääsee halimaan. Myös kenguruita on mahdollisuus syöttää paikan päällä. Noin 7 km päässä sijaitsee 220 hehtaarin luontoreservaatti Coot-tha, jossa voi käydä piknikillä tai ihailla tähtitaivasta. Brisbanen kulttuurinähtävyyksiä edustavat mm. historiallinen kaupungintalo ja modernin taiteen museo.

Ruoka ja juoma

Brisbane on urbaani suurkaupunki, joten sieltä löytyy ravintoloita jokaiseen makuun aina sushipaikoista fine diningiin. Brisbanessa järjestetään heinäkuussa maan suurin ruokafestivaali ”Good food month” (Hyvän ruoan kuukausi), joka pitää sisällään yli 150 ruokatapahtumaa kuukauden aikana. Festivaaleilla voi kokeilla erilaisia nuudeleita tai vaikkapa Paleo-ruokavaliota viiden päivän ajan.

Shoppailu & vapaa-aika

Brisbanen suosituin shoppailukeskittymä on Queen Street -ostoskeskus, jossa vierailee noin 26 miljoonaa ihmistä vuosittain. Edward Streetiltä löytää korkealuokkaisia vaatekauppoja, ja sieltä kannattaa metsästää erityisesti laadukkaita miesten vaatteita. Elizabeth Street sen sijaan tarjoaa jokaiselle lompakolle sopivia edullisempia kauppoja. Adelaide Streetiltä löytyy ihanien putiikkien lisäksi myös herkullisia ruokapaikkoja.

Milloin Brisbaneen?

Australiassa on hyvä muistaa, että vuodenajat kulkevat siellä päinvastoin kuin Suomessa. Kevät alkaa Brisbanessa syyskuussa, ja kesäaika kestää joulukuusta helmikuuhun. Brisbanessa on polttavan kuuma kesäisin, joten paikalliset suosittelevat matkustamaan maahan keväällä. On myös huomioitava, että kesän lomakausi aiheuttaa kaupunkiin paikallisten turistien piikin, jolloin hotellin saaminen voi olla vaikeaa.

Ilmasto

Brisbane sijaitsee subtrooppisella ilmastovyöhykkeellä. Kesät ovat kuumia ja kosteita, talvet lauhkeita ja kuivia. Ukkosmyrskyt ovat yleisiä loppukeväästä alkusyksyyn ja niihin liittyy joskus myös raekuuroja, voimakasta tuulta sekä rankkasateita.

Lennot

Skyscannerilla löydät halvat lennot Brisbaneen helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

 

Jos voit joustaa matkasi ajankohdan suhteen, kannattaa vilkaista sivun oikeaan laitaan. Palkit näyttävät arviomme lentojen hinnoista kuukausittain, auttaen sinua valitsemaan sopivimmat päivät matkaasi varten. Mikäli matkustuspäiväsi ovat jo tiedossa, voit syöttää ne lentohakuumme ja saat parhaat lentoyhteydet tietoosi hetkessä. Hotellit Brisbaneen löytyvät kätevästi hotellihaullamme, josta ohjaamme sinut suoraan hotellin tai matkatoimiston sivuille.  

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Brisbane lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa Brisbane on yksi lentokenttä: Brisbane.
Delta, Gulf Air, Air Niugini, Oman Air, KLM, Singapore Airlines, Air New Zealand sekä Bangkok Airways lentävät suoraan kohteeseen Brisbane.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Brisbane on lokakuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.