Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Bodrum - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

eury
alam
sixt
avis
erac
budg

Autonvuokraus Bodrumin lentokentällä

Tiedot on tarkistettu syyskuussa 2015

Saavuit sitten lomalle suosittuun Bodrumiin tai tarkoituksesi on tutustua Bodrumin niemimaan muihin kohteisiin, parhaat autonvuokraustarjoukset löydät Skyscannerin avulla.

Auton vuokraaminen lentokentällä Bodrumin lentokentällä toimivat Hertz, Avis ja Europcar. Kaikkien palvelutiskit sijaitsevat tuloaulassa.

Huoltoasemat lentokentän lähellä

Jotkut autonvuokrausyritykset edellyttävät, että auto palautetaan polttoainetankki täynnä

Jos ajat lentokentälle Bodrumista, Alpet-tankar -huoltoasema D330-tien varrella on paras paikka käydä tankkaamassa. Se sijaitsee vain kilometrin päässä lentokentän liittymätien risteyksestä. D330-tien varrelta löytyy myös muita huoltoasemia vain muutamia kilometrejä lentokentältä. Jos taas olet tulossa Milaksen suunnasta, matkasi varrella on Shell-huoltoasema.

Ajaminen lentokentältä/lentokentälle

Lentokentän liittymätieltä pääsee kätevästi D330-tielle, joka kulkee Yataganista Karabagiin. Matkaa kentän eteläpuolella sijaitsevaan Bodrumin kaupunkiin on vajaa 40 kilometriä ja ajomatka kestää 40 minuuttia. Reitti on helppo, sillä koko ajomatka kulkee D330-tietä pitkin. Kaupungin suurimmat pysäköintitalot sijaitsevat linnoituksen ja sataman lähistöillä. D330-tieltä on hyvät yhteydet alueen moottoriteille. Suuntaa esimerkiksi lentokentältä itään D550-tielle, jota pitkin pääset E87-moottoritielle.

Kohteita lähellä Bodrumin lentokenttää

Kokosimme lyhyen esittelyn suosituimmista kohteista lähellä Bodrumin lentokenttää.

Gümüslükin kylä
Bodrumin niemimaalla sijaitseva Gümüslükin kylä on säilynyt koskemattomana ja autenttisena kalastajakylänä. Egeanmeren auringonlaskut ovat täällä kauneimmillaan. Kylän paikalla sijaitsi aikoinaan muinainen Mynduksen kaupunki, josta suuri osa valui mereen muinaisen maanjäristyksen myötä. Nykyään nämä meressä makaavat kaupungin jäänteet ovat snorklaajien ja vedenalaisten valokuvaajien suosiossa.

Ajomatka Gümüslükin kylään kestää noin tunnin, matkaa kertyy reilu 50 kilometriä. Reitti on helppo, sillä lentokentältä etelään vievä D330-tie johtaa vain 5 kilometrin päähän kylästä. Suuntaa siis kentältä etelään D330-tietä pitkin Bodrumin kaupunkiin ja siitä eteenpäin, kunnes opasteet ohjaavat kääntymään oikealle Gümüslükiin.

Halikarnassoksen mausoleumi
Yksi maailman seitsemästä ihmeestä, Halikarnassoksen mausoleumi, sijaitsee Bodrumissa. Sen 45-metrinen hautakammio vaurioitui 1300-luvulla maanjäristyksissä. Nykyään osa siitä on nähtävissä Lontoon British Museumissa ja osa Bodrumissa. Mausoleumin korkokuvin koristellut seinät ovat näkemisen arvoiset.

Matkaa kentän eteläpuolella sijaitsevaan Bodrumin kaupunkiin on vajaa 40 kilometriä ja ajomatka kestää 40 minuuttia. Reitti on helppo, sillä koko ajomatka kulkee D330-tietä pitkin. Halikarnassoksen mausoleumi sijaitsee aivan kaupungin sataman läheisyydessä, joten auto kannattaa pysäköidä satamassa sijaitsevaan parkkitaloon.

Pamukkale
Pamukkale on luontokohde, jossa kannattaa käydä Turkissa vieraillessa. Siellä on uskomattoman kauniita vitivalkoisia kalkkikivipenkereitä. Kalkkipitoinen vesi virtaa hitaasti alas kiviseinämää pitkin muodostaen tasanteita, tippukiviä ja vesialtaita. Turistimassojen aiheuttamien haittojen vuoksi kalkkikivitasanteille ei pääse kävelemään eikä altaisiin kylpemään. Uiminen on kuitenkin mahdollista Kleopatra-altaassa, johon kalkkivettä johdetaan. Vedellä uskotaan olevan terveyttä edistävä vaikutus.

Pamukkaleen on matkaa reilut 230 kilometriä ja ajomatka kestää noin 3 tuntia. Reittivaihtoehtoja on useampia, mutta mukavinta ja kätevintä on ajaa kentältä D330-tietä pohjoiseen ja koilliseen Yataganiin kaupunkiin asti. Yataganista matka jatkuu D550-tietä pitkin kaakkoon kohti Muglaa ja Muglan kaupungin jälkeen jälleen D330-tietä pitkin koilliseen, Sariabatin kylään asti. Matkan varrella on useita pikkukyliä, joihin on mukava pysähtyä lounaalle tai kahville. Sariabatin jälkeen matka jatkuu vielä pohjoiseen D585/E87-moottoritietä pitkin noin 30 kilometrin verran.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.