Autovuokraamot saattavat veloittaa enemmän alle 25-vuotiailta asiakkailta. Maksu peritään yleensä auton noutamisen yhteydessä. Ikärajoitukset saattavat olla käytössä tietyissä kohteissa. Tarkista autovuokraamon sivusto ennen varauksen tekemistä.

Autonvuokraus lentokentällä: Adelaide - vertaile hintoja Skyscannerin avulla

avis
eury
alam
sixt
erac
hert

Autonvuokraus Adelaiden lentokentällä

Olipa suunnitelmissasi bilettää Adelaidessa tai nauttia Port Pirien rennosta tunnelmasta, Skyscanner auttaa sinut perille. Löydät parhaimmat autonvuokrausvalikoimat Adelaiden lentokentältä Skyscannerin avulla.

Missä autovuokraamot sijaitsevat Adelaiden lentokentällä?

Adelaiden lentokentällä toimivat seuraavat autovuokraamot: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty ja Redspot. Autovuokraamoiden asiakaspalvelutiskit sijaitsevat Adelaiden lentokentän sisääntuloaulan ympäristössä.

Tankkausasemat lähellä Adelaiden lentokenttää

Otathan huomioon, että sinulta voidaan edellyttää auton tankkausta ennen sen palauttamista autovuokraamolle. Tämä riippuu täysin siitä, minkälaisen sopimuksen olette laatineet yhdessä autovuokraamon kanssa.
Adelaiden lentokentän ympäristöstä löytyy useampikin huoltoasema. Lähimmät asemat eli United Petroleum Adelaide Airport ja OTR Harbourtown sijaitsevat aivan lentokentän lähettyvillä.

Adelaiden lentokentän ympäristö autolla

Adelaiden lentokenttä sijaitsee noin 6 kilometriä kaupungin keskustasta länteen. Adelaiden lentokenttä on yksi Australian vilkkaimpia kenttiä.

Miten pääset perille?

Valikoimme muutaman suositun kaupunkikohteen Adelaiden ympäristöstä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Alta löydät myös ajo-ohjeet kohteisiin sekä miten pääset niihin suoraan Adelaiden lentokentältä.

Victor Harbor

Erityisesti lapsiperheiden kannattaa suunnata Etelä-Australian rannikkoa ajaessa Victor Harboriin. Sieltä löytyy nimittäin saman niminen loma- ja mökkialue, joka tarjoaa kaikenlaista mereen ja luontoon liittyvää hauskaa tekemistä. Perheen pienimmät innostuvat varmasti paikallisista rannoista, Greenhillin seikkailukylästä ja laivamatkoista katsomaan delfiinejä ja valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä.
Adelaiden lentokentältä Victor Harboriin ajaa noin tunnissa tien A13 kautta.

Port Pirie

Port Pirietä sanotaan Etelä-Australian parhaiten pidetyksi salaisuudeksi. Se sijaitsee ihanteellisesti aivan moottoritien A1 vieressä, joten sinne piipahtaa helposti päivän tai parin reissulle. Yksi sen suosituimmista vierailukohteista on palkittu paikallinen turismi- ja taidekeskus. Port Pirie on meren äärellä sijaitseva satamakaupunki, ja siitä johtuen yksi suosituimmista aktiviteeteista on pyöräily veden äärellä. Kannattaakin jättää ainakin päiväksi auto parkkiin ja hypätä satulaan!
Adelaiden lentokentältä Port Pirieen ajaa noin 2 tunnissa 30 minuutissa moottoritietä A1 pitkin.

Adelaide

Etelä-Australian osavaltion pääkaupunki Adelaide on miljoonakaupunki, joka tunnetaan viineistään ja juhlia rakastavista asukkaistaan. Adelaideen saavutaankin bilettämään pidemmänkin matkan takaa! Adelaiden suurimmat karkelot pidetään maaliskuisin, jolloin siellä järjestetään ”Mad March”. Tuolloin voi karata vaikka Adelaiden kukkuloille maistelemaan alueen kuuluisia Riesling-viinejä.
Adelaiden lentokentältä Adelaiden keskustaan ajaa noin 12 minuutissa tien Sir Donald Bradman Dr/A6 kautta.

Pysäköinti

Adelaiden keskustasta löytyy monia pysäköimisvaihtoehtoja aina tienvarsipaikoista parkkialueisiin. Tarjolla on esimerkiksi suosittuja ja edullisia Park + Ride -parkkialueita, jotka sijaitsevat tavallisesti juna- ja metroasemien yhteydessä.

Skyscanner-autonvuokraus

Tervetuloa Skyscannerin kattavaan vuokra-autojen hakukoneeseen. Teemme hakuja tuhansissa eri kohteissa ja vertailemme lukuisia autonvuokraustarjouksia, jotta löytäisimme sinulle sopivimman ja edullisimman auton. Meidän avullamme voit tehdä matkasi mahdollisimman edullisesti ja pääset tien päälle vaivattomasti. Lähde kyytiimme!

Ilmainen vertailu

Skyscannerin avulla löydät netin edullisimmat autonvuokraustarjoukset. Kun olet löytänyt sopivan tarjouksen, siirrämme sinut suoraan autonvuokrausyrityksen sivustolle varauksen tekemistä varten. Emme lisää hintaan mitään provisioita, joten saat aina edullisimman hinnan.

Skyscanner-haku

Tarvitsetko vuokra-auton? Löydät sen täältä. Sivustomme avulla löydät juuri sinulle sopivan auton haluamanasi ajankohtana. Sinun tarvitsee vain valita sijainti sekä auton nouto- ja palautuspäivä. Me haemme kaikki tarjoukset alan johtavilta autonvuokrausyrityksiltä, ja voit vertailla hintoja ja varata auton muutamassa sekunnissa.

*Tämä on arvioitu hinta, joka auttaa sinua valitsemaan useista vaihtoehdoista. Tämän päivän hinta perustuu viimeisen 15 päivän aikana Skyscannerilta löydettyjen matalimpien hintojen keskiarvoon.