Lennot kohteesta Reykjavík kohteeseen Kitaa

Lentotarjoukset kaupungista Reykjavík maahan Kitaa

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Reykjavík maahan Kitaa tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Reykjavík maahan Kitaa

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:644 €, Narsarsuaq
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika2 t 58 min
Halvin lähtölentoasemaReykjavik Keflavik
Suosituin lentoyhtiöIcelandair

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Reykjavík kohteeseen Kitaa seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 644 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Kitaa, joka on 908 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Reykjavík lentoasemalle Narsarsuaq on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Reykjavík lentoasemalle Ilulissat on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Reykjavík lentoasemalle Godthab on yleensä joulukuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Reykjavík kohteeseen Kitaa lähtevät lauantai 1. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Reykjavik Keflavik tarjoaa suorat lennot kohteeseen Kitaa.
Jos lentosi lähtee kaupungista Reykjavík, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Kitaa, on Narsarsuaq. Halvin lentoasema kaupungin Narsarsuaq lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Narsarsuaq.
Kaupungin Reykjavík ja kohteen Kitaa välinen keskimääräinen lentoaika on 2 tuntia ja 58 minuuttia.
Suosituimmat lennot