Lennot kohteesta Pariisi kohteeseen Korsika

Lentotarjoukset kaupungista Pariisi maahan Korsika

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Pariisi maahan Korsika tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Pariisi maahan Korsika

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:48 €, Figari
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 48 min
Halvin lähtölentoasemaPariisi Beauvais
Suosituin lentoyhtiöAir France

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Pariisi kohteeseen Korsika seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 48 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Korsika, joka on 219 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Pariisi lentoasemalle Bastia on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Pariisi lentoasemalle Figari Sud Corse on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Pariisi lentoasemalle Calvi on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Pariisi lentoasemalle Ajaccio on yleensä lokakuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Pariisi kohteeseen Korsika lähtevät keskiviikko 26. kesäkuuta 2024.
Lentoasemat Pariisi Beauvais ja Pariisi Charles de Gaulle tarjoavat suorat lennot kohteeseen Korsika.
Jos lentosi lähtee kaupungista Pariisi, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Korsika, on Figari. Halvin lentoasema kaupungin Figari lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Figari Sud Corse.
Kaupungin Pariisi ja kohteen Korsika välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 48 minuuttia.
Suosituimmat lennot