Lennot kohteesta Frankfurt am Main kohteeseen Baijeri

Lentotarjoukset kaupungista Frankfurt am Main maahan Baijeri

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Frankfurt am Main maahan Baijeri tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Frankfurt am Main maahan Baijeri

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:146 €, Nürnberg
Halvin kuukausi lentääkesäkuu
Keskimääräinen lentoaika49 min
Halvin lähtölentoasemaFrankfurt am Main
Suosituin lentoyhtiöLufthansa

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Frankfurt am Main kohteeseen Baijeri seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 146 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle Baijeri, joka on 200 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Frankfurt am Main lentoasemalle Nürnberg on tällä hetkellä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Frankfurt am Main lentoasemalle München on yleensä heinäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Frankfurt am Main lentoasemalle Memmingen Allgäu on yleensä kesäkuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Frankfurt am Main kohteeseen Baijeri lähtevät torstai 13. kesäkuuta 2024.
Lentoasema Frankfurt am Main tarjoaa suorat lennot kohteeseen Baijeri.
Jos lentosi lähtee kaupungista Frankfurt am Main, halvin kaupunki, jonne lentää alueella Baijeri, on Nürnberg. Halvin lentoasema kaupungin Nürnberg lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on Nürnberg.
Kaupungin Frankfurt am Main ja kohteen Baijeri välinen keskimääräinen lentoaika on 48 minuuttia.
Suosituimmat lennot