Lennot kohteesta Chicago kohteeseen New York

Lentotarjoukset kaupungista Chicago maahan New York

Etsitkö halpoja lippuja kaupungista Chicago maahan New York tai äkkilähtöä? Löydä halvimmat menoliput ja meno-paluuliput täältä.

Lento kaupungista Chicago maahan New York

Varustaudu näillä lentofaktoilla.
Halvin löydetty lento:37 €, New York
Halvin kuukausi lentääsyyskuu
Keskimääräinen lentoaika1 t 56 min
Halvin lähtölentoasemaChicago O'Hare kans.väl.
Suosituin lentoyhtiöAmerican Airlines

Usein kysytyt kysymykset

Tarkastelimme kaikkia löytämiämme meno-paluulentoja kaupungista Chicago kohteeseen New York seuraavien 12 kuukauden aikana. Näyttää siltä, että 37 € on paras hinta. Tämä hinta on hyvä verrattuna keskimääräiseen lipun hintaan alueelle New York, joka on 235 €.
Halvin kuukausi lentää kaupungista Chicago lentoasemalle Syracuse on yleensä kesäkuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Chicago lentoasemalle New York LaGuardia on yleensä syyskuuta. Halvin kuukausi lentää kaupungista Chicago lentoasemalle Binghamton on yleensä kesäkuuta. Ja halvin kuukausi lentää kaupungista Chicago lentoasemalle Elmira on yleensä elokuuta.
Lentokalenterin tietojen analysoinnin perusteella päättelimme, että tällä hetkellä halvat lennot kaupungista Chicago kohteeseen New York lähtevät tiistai 10. syyskuuta 2024.
Lentoasema Chicago O'Hare kans.väl. tarjoaa suorat lennot kohteeseen New York.
Jos lentosi lähtee kaupungista Chicago, halvin kaupunki, jonne lentää alueella New York, on New York. Halvin lentoasema kaupungin New York lähellä oleva lentoasema tällä hetkellä on LaGuardia.
Kaupungin Chicago ja kohteen New York välinen keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 55 minuuttia.
Suosituimmat lennot