Kartta

Lennot kohteeseen Ukraina

Vaikuttava Ukraina

Vaikka Itä-Ukraina on meneillään merkittävä konflikti, jonka vuoksi turisteja kehotetaan lähinnä välttämään maata, mahdollistaa Ukrainan valtio Euroopan toiseksi suurimpana paljon alueita, joissa voi lomailla täysin huoletta. Lennot Ukrainaan voi hankkia esimerkiksi maan kiehtoviin länsiosiin. Ukraina on upea matkailumaa, joka tarjoaa vierailijoilleen sekä eläväisiä kaupunkimetropoleja että ainutlaatuisia luontokohteita aktiviteettilomista kiinnostuneille.

Pääkaupunki Kiova on monelle ensimmäinen valinta, kun lentoja Ukrainaan ollaan hankkimassa. Urbaani ja länsimainen Kiova vaikuttaa matkailijat erityisesti näyttävillä rakennuksillaan, kuten huikeilla palatseillaan, kauniilla kirkoillaan ja muistomerkeillään. Kuuluisimpia näistä ovat Pyhän Sofian katedraali sekä Kiovan luolaluostari, joka on Unescon maailmanperintökohde. Kiovan itsenäisyydenaukio on kaupungin sydän, jossa tapahtuu aina jotain. Aukion ympäristöstä löytyy myös monia laadukkaita ravintoloita, jos nälkä yllättää kesken kaupunkikierroksen. Mustanmeren rannalla sijaitsee Ukrainan oma rantalomakohde Odessa, joka muistuttaa hyvin paljon Ibizan klubimaista tunnelmaa upeissa puitteissa. Odessan ainutlaatuisesta tunnelmasta nauttivat sekä lapsiperheet, pariskunnat että varakkaammatkin turistit. Länsi-Ukraina edustaakin sitten aivan toisenlaista maailmaa ja alueelle suuntavat ne, jotka haluavat nauttia luonnonrauhasta ja vuorisomaisemista autenttisessa ukrainalaisessa ympäristössä. Täällä jos missä pääsee kokemaan Ukrainan aidoimmillaan! Karpaatit ovat alueen merkittävin turistikohde ja se on erittäin suosittu myös laskettelukohteena. Bukovel on Ukrainan tunnetuin ja myös yksi maailman suurimmista hiihtokeskuksista, jota on hehkutettu useissa medioissa globaalistikin.

Edulliset lennot Ukrainaan löydät helposti Skyscannerin lentohaulla ja maan hotellivalikoimaa voit tutkailla hotellihaullamme.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.