Kartta

Lennot Moskovaan

Miten löydät halvat lennot Moskovaan?

Moskova on näyttävä kaupunki, jossa ehdottomasti suomalaisten kannattaa vierailla. Olemmehan onnekkaita, että näin suuri metropoli löytyy vain alle kahden tunnin lentomatkan päästä. Lennot Moskovaan on vaivatonta hankkia Skyscannerin lentohaun kautta, joka hakee sinulle sekunneissa kaikki maailman reittiyhteydet kaupunkiin. Skyscannerin avulla matkasuunnittelu on äärimmäisen helppoa. Niin helppoa, että lennot Moskovaan saattavat jo olla ostoskorissasi. Alta löydät myös hyödyllistä tietoa silloin, jos olet hankkimassa lentoja Moskovaan ensimmäistä kertaa. Olemme laatineet tiedoksesi parhaimmat matkustusajat, mutta myös listan siitä, mitä kaikkea Moskovassa voisi touhuta. Ja sen voimme taata, että tässä jännittävässä kaupungissa ei taatusti tylsää tule olemaan!

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Moskovaan

Moskovaan Suomesta operoidaan aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joten jos lähtökaupunki on joku muu kuin Helsinki Suomessa, tulee sinun hankkia lisälentoyhteys pääkaupunkiin. Skyscannerilla selvität sekunneissa kaikki lentokentät, jotka tarjoavat suorat lennot matkakohteeseesi. Lisäät vain lentohakuusi ”Direct flights only” ja lähtö- ja kohdemaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Moskovaan?

Suomesta Moskovaan lentää alle kahdessa tunnissa. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat suorat lennot Moskovaan, ovat kotimainen Finnair ja venäläinen Aeroflot.

Moskovan lentokentät

Moskovan Seremetjevon kansainvälinen lentokenttä on Venäjän toiseksi suurin lentokenttä. Se sijaitsee noin 28 kilometrin päässä Moskovan kaupunkialueesta. Keskustan ja lentokentän väliä liikennöi aeroexpress-juna ja matka kestää noin 35 minuuttia. Varaudu maksamaan junalipusta noin 400 ruplaa.

Milloin on parhain aika vierailla Moskovassa?

Moskovan matka ei kysy ajan kohtaa, vaikkemme aivan kovimmilla paukkupakkasilla suosittele kaupunkiin matkaamista. Paljon Moskovassa matkanneet kertovat, että kaupunki on kauneimmillaan syksyllä ja keväällä, kun luonto on heräilemässä eloon ja keskikesän ruuhkasesongeista ei ole vielä tietoakaan.

Mitä nähdä ja tehdä Moskovassa?

Moskovassa kannattaa keskittyä neljään asiaan: historiallisiin nähtävyyksiin, arkkitehtuuriin, shoppailuun ja bilettämiseen! Kierrokselle voit lähteä Punaiselta torilta, jossa vaikutuksen tekee erityisesti massiivinen vuonna 1561 rakennettu Pyhän Vasilin katedraali väriloistollaan. Samalla alueella sijaitsee myös Leninin mausoleumi, joka on suosittu vierailukohde. Punaista toria vastapäätä sijaitsee Kreml, joka on jokaisen itseään arvostavan turistin nähtävä. Shoppailu kuuluu kuvioon Moskovassa ja kauas ei tarvitse Punaisesta torista hipsiä, kun olet jo ostoskeskusten, kuten Ohotnyi Rjad -tavaratalon sekä tunnetun ostoskadun Petrovkan nurkilla. Iltaelämä Moskovassa voi olla haastavaa, jos ei tiedä suuren kaupungin menomestoja jo entuudestaan. Usein moskovalaiset liittävät oluenjuonnin ruokailun yhteyteen ja tämän jälkeen lähdetään klubeille, joten perinteisiä pubeja ja pystybaareja kaupungista on hieman vaikeampi löytää.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Kreml, Pyhän Vasilin katedraali, Punainen tori, Bolšoi-teatteri, Gorkin puisto, Uspenskin katedraali

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Moskova lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.