Kartta

Halvat lennot kohteeseen Karachi

Karachi on Pakistanin suurin kaupunki ja se sijaitsee Arabianmeren rannalla, Indus-virran suistossa. Kaupungin kulttuuri on sekoitus etelä-aasialaista, Lähi-itää ja länsimaisuutta. Karachissa riittää niin paljon nähtävää ja koettavaa, että sitä voisi helposti kuvailla aivan omaksi maailmakseen. Sen laajuus ja 18 miljoonan asukasluku on päätähuimaavaa. Karachi on sekä pakistanilaisten että ulkomaalaisten parissa suosittu matkakohde.

 

Nähtävyydet & aktiviteetit

Karachissa riittää tekemistä ja näkemistä useaksi viikoksi. Nähtävyyksien listaaminen olisi Karachin kohdalla melkein mahdotonta.

Karachiin rakennettiin brittiläisen siirtomaahallinnon aikana useita yksityisiä ja julkisia rakennuksia, joita on edelleen jäljellä kaupungissa yli 600. Parhaimmat esimerkit tällaisesta siirtomaatyylisestä rakentamisesta ovat Karachi Southin alueella sijaitsevat Frere Hall ja City Court Building. Historiallisesti arvokkain kohde on Chowkandi Graveyeard-hautausmaa satavuotisine hautakivineen.

Karachista löytyy tekemistä kulttuurinnälkäisille. National Academy of Performing Ars on kaupungin kuuluisin taidealan oppilaitos ja mukana monessa kulttuuritapahtumassa. Alla Pakistan Music Conference on suosittu vuosittainen musiikkifestivaali. The Kara Film Festival esittää vuosittain parhaimpia pakistanilaisia ja länsimaisia elokuvia. Näiden lisäksi kaupungissa voi nähdä teatteria ja tanssia.

Kaupungissa on myös monia mielenkiintoisia museoita, kuten Karachin Kansallismuseo, Ilmailumuseo sekä Merenkulkumuseo.

Karachi hurmaa myös luonnollaan. Kaupungissa on mukavia puistoja, joista suosituimpia ovat muun maussa Bagh Ibne Qasim ja Boat Baskin Parka. Karachista 56 km päässä sijaitsee suosittu järvi Huh Lake, jossa voi  viettää päivän katsellen lintuja, uiden, kalastaen tai istuen piknikillä. Kirthar National Parka sijaitsee lähellä Huh Lakea. Karachi on myös kuuluisa monista upeista hiekkarannoistaan, jotka houkuttelevat varta vasten matkailijoita tänne.

 

Ruoka

Paikallisista ruoista riisiruoka biryani ja erityisesti chicken biryani on maailmankuulua ja todellakin maistamisen arvoista. Chicken biryania tarjotaan myös jokaisissa pakistanilaisissa häissä. Myös erilaiset curryt kuuluvat kaupungin ruokakulttuuriin. Karachissa on paljon sekä paikallisia ravintoloita että pikaruokapaikkoja. Myös kaikki etniset ruokakulttuurit ovat edustettuna. Saddarissa sijaitseva Burns Road on yksi kaupungin vanhimmista ravintolakaduista ja siellä on tarjolla kaupungin parhainta ja perinteikkäintä pakistanilaista ruokaa.

 

Shoppailu

Karachi on loistava shoppailu-kaupunki, tarjontansa vuoksi ja myös siksi, että se on yksi maailman halvimmista kaupungeista. Suurin ostoskeskus, Dolmen Mall Clifton sijaitsee Seaview’n alueella ja keskuksessa on 2 kerrosta ja yli 51 000 neliömetriä kauppoja, ravintoloita ja huvittelukohteita. Myös Cliftonin alueella sijaitseva Park Towers edustaa paikallista ostosparatiisia. Karachissa on myös alueita, kuten Zamzama Boulevard, jonka varrelta löytyy design-kauppoja ja pieniä kahviloita. Myös basaarit kuuluvat Karachin ostostarjontaan. Kansainväliset ja paikalliset vaatebrändit ovat tarjolla useilla eri shoppailu-kaupunginosissa. Kaupungissa pidetään paljon myös erilaisia muotitapahtumia.

 

Ilmasto

Karachissa vallitsee monsuuni-ilmasto ja heinä-elokuussa sataa runsaasti. Lämpötilat ovat korkeat ympäri vuoden, myös öisin. Alueella esiintyy toisinaan trooppisia hirmumyrskyjä.

 

Lennot

Skyscannerilta löydät edulliset lennot Karachiin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Karachi lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.