Kartta

Halvat lennot kohteeseen Houston

Houston on Teksasin suurin kaupunki, ja se tunnetaan erityisesti avaruus- ja energiatalouskaupunkina. Houstonin ylpeyden aihe on korkeatasoinen kulttuuri ja yksi alueen vetonauloista on NASA:n Johnson Space Center. Matkaajalle Houston tarjoaa mielenkiintoinen kaupunkilomakohteen Teksasin sydämessä.

 

Nähtävyydet & aktiviteetit

Houstonin ylpeyden aihe on kaupungin korkeatasoinen kulttuuritarjonta. Teatterialue Theater Districtisssä sijaitsevat muun muassa Houston Grand Opera, Houston Symphony Orchestra, Houston Ballet ja Alley Theatre. Pilvenpiirtäjät hallitsevat urbaania kaupunkikuvaa.

Kaupungista löytyy myös vehreitä puistoja kuten Memorial Park tai valtava Hermann Park, josta löytyy pienen järven lisäksi myös eläintarha Houston Zoo, puutarha-alue Houston Garden Center, Miller Outdoor Theatre ja luonnontieteiden museo Houston Museum of Natural Science. Puistoa ympäröivää aluetta kutsutaan myös Museum District -alueeksi, sillä sieltä löytyy 20 erilaista museota ja galleriaa, kuten esimerkiksi nykytaiteen museo Contemporary Arts Museum Houston, Houston Museum of African American Culture, Health Museum ja Museum of Fine Arts. Kaupungin laidalla sijaitsee käyntikohde, joka houkuttelee matkailijoita ympäri maailman: avaruuskeskus NASA:n Johnson Space Center teemapuistoineen.

 

Ruoka

Kaupungin ruokatarjonta on erittäin laaja ja Houstonia on kutsuttu jopa Yhdysvaltain ravintolapääkaupungiksi. Laadukkaita ravintoloita löytyy joka makuun. erilaiset etniset ravintolat, loistava tex-mex-ruoka ja klassiset teksasilaiset pihviravintolat ovat täällä erittäin suosittuja. Jos sää on liian kuuma, syömään voi paeta maan alle: Yhdysvaltain vanhin ja laajin jalankulkijoille tarkoitettu tunneliverkko on täynnä mukavia ravintoloita ja pikkukauppoja.

 

Shoppailu

Houstonista löytyy paljon ostosmahdollisuuksia. Texasin suurin ostoskeskus The Galleria on suosituin shoppailupaikka, eikä syyttä: täältä löytyy 5 tavarataloa ja yli 370 pienempää kauppaa.

 

Ilmasto

Houstonissa vallitsee subtrooppinen ilmasto. Kesäisin on kuumaa ja kosteaa, lämpötila on 22–35 asteen välillä, myös tornadot ja ukkosmyrskyt ovat mahdollisia. Talvisin Houstonissa on viileää, lämpötila on noin 5–16 astetta. Lunta sataa todella harvoin.

 

Lennot

Skyscannerilla löydät lennot Houstoniin helposti ja nopeasti. Löydettyäsi lentoliput ohjaamme sinut valitsemasi lentoyhtiön tai matkatoimiston sivuille, jossa teet varauksen suoraan. Skyscanner ei peri lisämaksua.

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Houston lähellä

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.