Kartta

Lennot Goalle

Miten löydät halvat lennot Goalle?

Skyscanner tekee sinulle lentojen hankkimisen Goalle erittäin helpoksi. Menet vain Skyscannerin etusivulle ja haet kaikki markkinoiden lennot Goalle haluamillasi hakuehdoilla. Tähän kaikkeen menee vain sekunteja ja muutamassa minuutissa sinulla voi jo olla lennot Goalle hankittuna vaikka seuraavalle päivälle, jos niin haluat. Skyscannerin Hintavahdilla voit seurata lentoja Goalle haluamallasi aikavälillä ja saada tiedot suoraan sähköpostiisi, kun hinnat nousevat tai laskevat.

Lentokentät Suomessa, jotka tarjoavat suoria lentoja Goalle

Kaikki Suomesta Goalle suuntautuvat lennot kulkevat Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta. Varaudu ainakin yhteen välilaskuun reitin aikana.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Suomesta suoraan Goalle?

Suorilla lennoilla ei Goalle Suomesta pääse, mutta lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja Goalle ovat muun muassa Air France ja KLM.

Goan lentokentät

Goan oma lentokenttä on Dabolimin lentokenttä. Se sijaitsee noin 29 kilometrin päässä osavaltion pääkaupungista Panajista ja 4 kilometrin päässä Vasco de Gamasta. Vaikka lentokenttä on pieni, sieltä löytyy kuljetuspalveluita lähimpiin kaupunkeihin. Taksi on matkailijoille parhain vaihtoehto ja Vasco de Gamasta kulkee myös busseja. Taksimatka Panajiin kestää lentokentältä noin 40 minuuttia ja Candolimiin 60 minuuttia. Lähin rautatieasema löytyy Dabolimista, yhden kilometrin päästä lentokentästä.

Milloin on parhain aika vierailla Goalla?

Parhain aika hommata lennot Goalle on sen sesonkiaikaan marraskuun puolesta välistä helmikuun puoleen väliin. Tuolloin Goalle suuntaavat myös monet muut turistit, mikä onkin osa alueen viehätystä. Talvikaudella ilmasto on upeimmillaan ja rannat hehkeimmillään. Kaiken kaikkiaan sesonkiaika kestää noin 3 kuukautta yhtäjaksoisesti. Loppuvuodesta lämpötilat nousevat kuumiksi ja kaupungissa on meneillään monenlaisia festivaaleja, kuten Sunburn. Joulun ja uudenvuoden aikaan matkustavien kannattaa hankkia lennot Goalle jo hyvissä ajoin. Kesäkuusta lokakuuhun Goalle saapuvat sateet ja ilma on erittäin kosteata.

Mitä nähdä ja tehdä Goalla?

Vielä viime vuosikymmenenä Goa tunnettiin lähinnä reppureissaajien paratiisina, mutta tänä päivänä sen ovat löytäneet myös paketti- ja perhematkailijat. Eksoottinen Goa pitää edelleen paikkaansa nuoremman kansan bilemestana, mutta alueelta löytyy myös paljon muuta. Jyvänvaaleat hiekkarannat ovat Goalla maailman kauneimpia ja niistä tunnetuimpia ovat pohjoisesta löytyvä Anjunan ranta sekä etelän Palolem. Goa on erittäin edullinen shoppailupaikka ja sen katumarkkinat pursuilevat värikkään herkullisia vaatteita, asusteita, koruja ja muita tuliaisia. Goa on myös arkkitehtuurinen helmi ja siellä ollessa kannattaakin käyttää päivä tai pari Vanhan Goan alueella, joka on yksi Unescon maailmanperintökohteita.

Kuuluisimmat nähtävyydet: Palolem, Shanta Durga, Chapora Beach, Anshin kansallispuisto, Anjuna

Onko kohteesi joustava? Etsi läheisiä lentokenttiä, ja säästät rahaa.

Lentokenttiä kohteen Goa lähellä

Usein kysytyt kysymykset

Kohteessa on yksi lentokenttä: Goa.
Trujet, Qatar Airways, Oman Air, Singapore Airlines, Alliance Air, Air Arabia, Vistara sekä Air Mauritius lentävät suoraan kohteeseen Goa.
Edullisin lentokuukausi kohteeseen Goa on helmikuu.

Tällä sivulla olevat hinnat ovat vain arvioituja alhaisimpia hintoja. Hinnat ovat viimeisten 45 päivän ajalta.